Follow:
Film og tv

Snø og skijenter

Trondheim har blitt fin og hvit igjen, og kroppen min roper ut, ut, ut! Men i dag må jeg virkelig sitte inne og arbeide for å rekke alt jeg skal. Da hjelper det å ha noe å motivere seg med: I dag starter ski-VM! Og i går så jeg den aller siste episoden i Verdens beste skijenter og ble ekstra gira. Ekstra gira på virkelig å stå på også, for det er lite som inspirerer mer enn å se jenter som virkelig jobber for å oppnå målene sine.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Caroline

  Jeg elsker “Verdens Beste Skijenter” og jeg kan nesten ikke vente til VM begynner skikkelig i morgen.

  February 18, 2015 at 12:55
 • Reply Ingvild

  Hurra, gleder meg til helgekos og vafler og spreke nordmenn på TV-en! Blir så bra :D

  February 18, 2015 at 13:48
 • Reply June

  Åh, så fint bilde. Håper du fikk gjort alt du skulle! :)

  February 19, 2015 at 22:47
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.