Follow:
Hverdagen

Sommer, men ikke skolefri

Jeg ligger ute på verandaen i sola og gjør matte, og jeg skulle nesten tro det var sommer så grønt det har blitt og så varmt som det er. Heerlig! Det er litt mindre herlig å tenke på at det faktisk ikke er sommer, men jeg prøver så godt jeg kan å unngå den tanken selv om jeg holder på å forberede meg til eksamen. Snart kommer mamma hjem, og da skal vi forhåpentligvis ut på sjøen og padle kajakk! Har dere ikke prøvd det før, så burde dere virkelig gjøre det!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Elsker dette været! Lykke til på eksamen!:)

  • Det er så herlig at det har blitt så fort grønt den siste uken! Lykke til på eksamen, går sikker bra :) Jeg padlet kajakk, eller kano, siste gymtimen på vg1.. det var iskald og det regnet – men siden vi var noen få som møtte opp fikk vi ett hakk høyere gymkarakter! ;)

  • Sv: morsomt at du skulle si det, for jeg begynte på siste harry potter’n i dag, på engelsk!

    Er forresten utrolig misunnelig på deg for at du kom opp i matte!

  • Så heldig du er jeg vil også padle kajakk!
    Lykke til med eksamen!