Follow:
Annet, Hverdagen, Q&A

Spørsmålsrunde

I dag, da jeg var ute og gikk i regnet, tenkte jeg: “Jeg må få med meg noen på telttur ei helg!” Så gikk jeg litt til, også tenkte jeg: “Det går jo an å dra på telttur midt i uka! Jeg har jo sommerferie!” …jeg tror det kommer til å ta litt tid før det virkelig går opp for meg at jeg ikke har skole igjen før i august.

Jeg vet at jeg har mast om sommerferie lenge nå, men det er så merkelig når den først kommer. Plutselig har jeg tid til å puste igjen, uten å bekymre meg for noe som helst (annet enn døgnrytmen min). Jeg merker at jeg ikke er vant til å ha så mye fritid som jeg har nå, men jeg er i hvert fall i full gang med å legge planer for hva jeg skal finne på de neste dagene (langsiktig planlegging er virkelig tingen!). Dessuten har jeg kommet opp med en backup-plan, i tilfelle det blir alt for ille. Jeg kjører i gang en spørsmålsrunde, bare for å understreke hvor original jeg er, så kan jeg i alle fall svare på spørsmål i helga! Fyr løs!

Nå skal jeg dra på avslutningskonsert for tredjeklassen på musikk- og dramalinja. Det kommer sikkert til å bli bra, men også veldig trist. Jeg kommer til å savne dem til høsten!

Share on
Previous Post Next Post

Se også