Follow:
Annet, Hverdagen, Q&A

Spørsmålsrunde

I dag, da jeg var ute og gikk i regnet, tenkte jeg: “Jeg må få med meg noen på telttur ei helg!” Så gikk jeg litt til, også tenkte jeg: “Det går jo an å dra på telttur midt i uka! Jeg har jo sommerferie!” …jeg tror det kommer til å ta litt tid før det virkelig går opp for meg at jeg ikke har skole igjen før i august.

Jeg vet at jeg har mast om sommerferie lenge nå, men det er så merkelig når den først kommer. Plutselig har jeg tid til å puste igjen, uten å bekymre meg for noe som helst (annet enn døgnrytmen min). Jeg merker at jeg ikke er vant til å ha så mye fritid som jeg har nå, men jeg er i hvert fall i full gang med å legge planer for hva jeg skal finne på de neste dagene (langsiktig planlegging er virkelig tingen!). Dessuten har jeg kommet opp med en backup-plan, i tilfelle det blir alt for ille. Jeg kjører i gang en spørsmålsrunde, bare for å understreke hvor original jeg er, så kan jeg i alle fall svare på spørsmål i helga! Fyr løs!

Nå skal jeg dra på avslutningskonsert for tredjeklassen på musikk- og dramalinja. Det kommer sikkert til å bli bra, men også veldig trist. Jeg kommer til å savne dem til høsten!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Elise

  I dag fikk jeg sommerferie, blir vel litt rart den neste uken; med så mye fritid.. Bra jeg skal jobbe litt i allefall!

  Okei, litt spørsmål:

  – Hva er planene dine for sommeren?
  – Favoritt blogger?
  – Favoritt bok?
  – Hva liker du å gjøre på en lørdagskveld?
  – Favoritt drikke?
  – Hva er ditt beste minne?
  – Hva er tre ting du ønsker deg akkurat nå?

  :)

  June 17, 2010 at 17:25
 • Reply Iromie Stephany

  Du tar alltid så fine bilder! Hvor henter du inspirasjonen fra? :-)

  June 17, 2010 at 17:44
 • Reply Hilde

  Jeg har også fått veldig mye fritid og en veldig uheldig døgnrytme.. Gleder meg til å se avslutningskonserten! :D

  June 17, 2010 at 17:57
 • Reply øyvind

  hvor har du kjøpt griffinskjerfet ? :)

  June 18, 2010 at 16:11
 • Reply Caroline

  Hva liker du best å ta bilder av?
  Kan du si alt fotoutstyret du har?

  June 18, 2010 at 23:42
 • Reply Nina

  Hva skjedde med vår supre fotoshoot? Den skulle jo bli perfekt! :D

  June 22, 2010 at 22:53
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.