Follow:
Hverdagen

Spikke-sage-lime-banke

Mattetentamen er endelig overstått! Det viste seg at jeg hadde god nok grunn til å grue meg, men selv om den gikk temmelig dårlig, så er jeg ganske letta over at jeg er ferdig. Nå er det bare én prøve igjen før juleferien!

Merkelapplaging en kveld i desember i fjor!

Jeg feirer med å begynne med julegavene. På denne tiden i fjor, tror jeg jeg var ferdig, men det er heldigvis ikke for sent enda. I år satser jeg på å lage det meste selv, og det er ganske gøy! Håper bare folk blir glade for det de får!

Lager eller kjøper dere julegavene i år? Og hva setter dere mest pris på å få?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Hilde

  Jeg skulle egentlig malt noen gaver, men siden jeg holder til i bua blir det litt for kaldt å male. Derfor kjøper jeg gavene i stedet :-)

  Jeg setter egentlig pris på det meste jeg får. Kanskje ikke slike parfymeesker da, men votter og skjerf liker jeg ekstremt godt.

  December 15, 2009 at 22:40
 • Reply Sol

  Nydelig bilde! Gratulerer med overstått tentamen;D
  Jeg liker å få en gave som er blitt tenkt ut. Ikke en sånn “hjelp-jeg-må-finne-en-gave-til-deg” Men en sånn som folk har lagt litt tid i..

  December 16, 2009 at 08:40
 • Reply Elise

  Gratulerer med overstått mattetentamen! Går sikkert bedre enn du tror :D Jeg har kjøpt de fleste gavene i år, utenom én som mamma skal få. Liker å få litt personlige ting, det er kjempekoslig å få scrapbook eller bilder, men selvfølgelig liker jeg også å få kjøpte gaver.

  December 16, 2009 at 17:12
 • Reply Tonje H

  Planen var å lage julegaver i år, noe som har resultert i både innkjøpte og hjemmelaget julegaver. blæh

  December 18, 2009 at 02:07
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.