Follow:
Annet, Hverdagen

Start her. Eller her. Eller kanskje her.

Vi var på utdanningsmesse i Trondheim i går, og over ser dere et utvalg av de brosjyrene og heftene og bøkene vi fikk. Veska mi var så tung da jeg kom hjem, at jeg nesten ikke klarte løfte den! Jeg vet ikke om jeg ble noe smartere heller. Jeg er langt fra sikker på hva jeg egentlig vil gjøre etter videregående, selv om jeg har noen tanker rundt det.

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg ble spurt om hva jeg interesserer meg for i går, og jeg irriterte meg like mye hver gang. Ikke fordi det er et dumt spørsmål – nei, langt ifra, jeg vet bare ikke hva jeg skal svare! Jeg går på musikklinja, liker å fotografere, synes de aller fleste allmennfagene er interessante og har alltid hatt en drøm om å bli forfatter. Det ender nok opp med at jeg studerer noe innen språk/litteratur, men det er så mye jeg vil gjøre i tillegg!

Heldigvis er det enda et år igjen før jeg trenger å velge noe!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Elise

  Haha, jeg var der i dag! Vanskelig å finne ut HVA jeg vil studere, jeg vet bare hvor. Syns det var veldig bra utdanningsmesse, men noen av folka på standene var veldig frekke :p Lykke til med å finne ut hva du vil studere!

  February 4, 2010 at 18:36
 • Reply Inga

  Å, jeg skjønner så godt hva du mener. Jeg går også på musikklinja og har en del forskjellige interesser og jeg aner ikke hva jeg vil studere. Hurra for folkehøgskole sier jeg bare ;)

  February 5, 2010 at 19:36
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.