Follow:
Bøker

Stjernestøv

Jeg tør påstå at det finnes få jenter som ikke liker fine kjærlighetshistorier. Stardust av Neil Gaiman er en slik historie, og den er helt nydelig! Den handler om Tristan som drar til et magisk rike for å hente en stjerne han så falle ned fra himmelen til jenta han er forelsket i, for hun har lovet å gi han akkurat det han vil ha hvis han kommer tilbake med den til henne.

Historien er så søt at du får lyst til å si nawww og sukke høyt, samtidig er den skikkelig spennende og veldig fint skrevet! Den er ikke så lang, men perfekt når du trenger noe å lese på senga. Selv om den er en smule skummel, skal du kunne sove godt etterpå!

Hvilken kjærlighetshistorie er din favoritt?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • aww, har sett den filmen, og den var superfin :) kanskje leser jeg den en gang!

  akkurat nå er jeg nesten ferdig med en veldig fin bok ‘knife’ av RJ anderson.

 • Twilight er definitivt min favorittkjærlighetshistorie. KØDDA!!!

  Jeg så Stardust-filmen, og syntes ikke den var noe særlig, men boka er sikkert hundre ganger bedre :-)

 • Åh, er det en bok!? Jeg har sett filmen og falt pladask – en av mine yndlingsfilmer. At den finnes i bok er nytt for meg.. bør kanskje vurdere å heller lese den.

 • Den boken havnet på ønskelisten :D

 • Tror nok den fineste kjærlighetshistorien jeg vet om er The Notebook :)

 • looking for alaska er høyest på min liste :))

 • Den hørtes skikkelig søt ut :) Tror ikke jeg har en favoritt kjærlighetshistorie..

 • marte

  sinnsykt forelsket (vet, kreativ tittel. nåwwi) og ærlighetsminuttet (om du kan kalle den en kjærlighetshistorie). ah, kjærleik.

 • Så filmen, men likte ikke den noe særlig. Tror boka er bedre. KJærlighetshistorie? Hmm, kanskje PS! I Love You, eller Romeo og Juliet :) Mange fine historier der ute, det gjelder bare å velge en ;)