Follow:
Hverdagen

Strange how clouds that look like mountains in the sky are next to mountains anyway

Jeg sitter inne og spiller gitar og lengter etter at det skal skje noe. Samtidig er jeg så sliten og lei at jeg egentlig bare har lyst til å sove, men det er grenser for hvor mye søvn man trenger også. I morgen må jeg ut. Kanskje jeg kan kjøre en tur – det blir bare morsommere og morsommere å kjøre bil for hver gang! På tirsdag kjørte jeg og bestefar over 80 km selv om jeg bare skulle en tur på biblioteket. Det er så herlig å vite at du kan dra nesten hvor du vil! Jeg gleder, gleder, gleder meg til jeg kan kjøre selv!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • det er så herlig å kunne kjøre selv! kjempefine bilder :)

 • Fine bilder :) Elsker å kjøre, gleder meg til en dag å ha egen bil :)

 • Herlige bilder!

  Gratulerer med hundre følgere på bloglovin’ forresten :-)

 • sv: hehe, jeg har gitt meg selv kjøpeforbud også nå! må spare penger :)
  Jeg har ryddet ut ett lite skap her hjemme, der jeg har mesteparten av bøkene mine. Resten er stablet opp på en hylle. Er blitt endel der ja! Skal kjøpe meg bokhylle når jeg flytter.

  Herlige bilder! Himmelen kom godt fram :)

 • Utrolig fine bilder, elsket de fine fargene :) Ser så naturlig ut ^^

 • heldig! jeg har aldri øvelseskjørt en gang