Follow:
Bøker, Q&A

Svar på spørsmål – del 1

Hvorfor regner det så mye?
Ellers blir det så tørt? Eller kanskje jeg løy da jeg var søtten? Ikke godt å vite!

Hvilken bok vil du anbefale til oss?
Haha, det er mange! Hvis jeg skal prøve å nevne noen jeg ikke allerede har skrevet en del om, så må det vel bli Artemis Fowl-serien (Eoin Colfer), Skammar-serien (Lene Kaaberbøl), The Keys to the Kingdom-serien (Garth Nix) og Tyvenes Herre (Cornelia Funke). Jeg er veldig glad i fantasyserier, som dere ser!

Hvilken følelse er den fineste i verden?
Følelsen du får når det skjer noe du har ventet på lenge eller du får til noe du har jobbet lenge for.

Har du en oppskrift på noe godt no?
Det kommer!

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg kan ikke huske akkurat hvorfor, men det var sikkert fordi jeg syntes det så morsomt ut! Dessuten har jeg alltid vært glad i å skrive og å pusle med sånne ting – før jeg begynte å blogge hadde jeg hatt ganske mange hjemmesider og slikt!

Hva er det beste som har hendt deg?
Jeg tror nesten det må være det at jeg startet på musikk på videregående! Selv om jeg av og til kunne ønske at jeg gikk allmenn rett før jeg skal ha tentamen i musikkfag, angrer jeg ikke i det hele tatt!

Hvilken type musikk liker du?
En del forskjellig! Jeg liker aller best blues/blues-rock, 60- og 70-tallsrock/pop, grunge og britpop, men i perioder hører jeg på en del cubansk og klassisk musikk også.

Beskriv deg selv med 3 ord!
Forsiktig, vimsete og engasjert.

Hva synes du er det morsomste ved deg selv?
Selvironi. Særlig når jeg snubler i trapper.

Hva ser du i speilet om morgenen?
Et veldig sløvt ansikt, eller ingenting når jeg har glemt å skru på takvifta etter å ha dusja.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Caroline

    Takk for at jeg får sjekke ut Spotifylisten din :D

    August 3, 2009 at 02:57
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.