Follow:
Hverdagen

Swimming and surfing, enjoying the sun

I dag badet jeg for første gang i år – det var iskaldt, så kaldt at jeg nesten ikke fikk til å svømme. Jeg har bestemt meg for aldri, alle falle over bord en båt, for da kommer jeg garantert til å drukne. Det hjalp ikke stort at det var mange skarpe steiner i fjæra heller. Da jeg kom opp til huset, kommenterte pappa hvor blodigere tærne mine var – herlig! Det blir nok en stund før jeg bader i sjøen igjen…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Huff, hørtes ikke ut som ett godt første bad. Tenkte å bade når jeg var på hytta jeg óg, men det ble bare vassing siden jo lengre ut jeg gikk jo kaldere ble det ):

  • Det har jeg også bestemt meg for å aldri gjøre. Det er sykt hvordan kroppen lammes i kaldt vann..

  • Godt å få bada litt da! Har enda ikke gjort det jeg, men skal det når jeg drar til Mallorca ;) Så koselig bilde, forresten!