Follow:
Annet

Takk for meg!

Etter omtrent fire og et halvt år der jeg i større og mindre grad har lagt ut om livet mitt på internett, både i ord og bilder, har jeg funnet ut at det er på tide å si takk for meg. Man forandrer seg en del på så mange år, og for min del har jeg funnet ut at det finnes andre ting jeg heller vil bruke tiden min på en dette. Så tusen takk for at dere har hatt lyst til å følge med, enten det har vært hele veien eller bare en kort stund. Og kanskje aller mest takk for alt det fine dere har skrevet til meg!

(Ps: Jeg finnes fremdeles på twitter, facebook og flickr, i tilfelle dere ikke vil gi meg helt opp. Linker i sidemenyen!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

9 Comments

 • Reply Mette

  Åh, så utrolig dumt at du velger å gi deg! :/ Det har vært veldig, veldig fint å følge deg disse årene (selv om jeg ikke alltid har vært like flink til å legge igjen spor). Skal fortsette å følge deg på facebook, i hvert fall – fint at du ikke forsvinner helt! :D

  October 7, 2012 at 23:01
 • Reply marlene

  Trist å høre! Men har tenkt det samme i det siste, så skjønner deg egentlig veldig godt. Har vært fint å lese bloggen din, ihvertfall! :)

  October 7, 2012 at 23:13
 • Reply Hilde

  Huff, så kjedelig! Men samtidig skjønner jeg deg veldig godt! Har gått rundt og tenkt på det samme jeg også, men jeg fant ut at jeg skulle fortsette da..

  October 8, 2012 at 07:42
 • Reply Marte Kristine - Photography

  Så trist! Men jeg skjønner deg ganske godt egentlig.

  October 9, 2012 at 17:38
 • Reply Marthe

  åååh, kommer til å savne innleggene dine :(

  October 9, 2012 at 20:58
 • Reply Ulrikke

  Åh, så leit :(

  October 11, 2012 at 20:57
 • Reply Fotograf Benedikte Bull

  Så trist at du slutter.. Men jeg ser den, bloggen tar mye tid og man får vel alle en dag nok av det :)

  October 12, 2012 at 17:00
 • Reply Synne

  :(

  October 22, 2012 at 11:40
 • Reply Karoline

  Så synd at du har sluttet, Kristine :/ Det er lov å gjør comeback forresten ;)

  October 26, 2012 at 20:30
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.