Follow:
Annet

Takk for meg!

Etter omtrent fire og et halvt år der jeg i større og mindre grad har lagt ut om livet mitt på internett, både i ord og bilder, har jeg funnet ut at det er på tide å si takk for meg. Man forandrer seg en del på så mange år, og for min del har jeg funnet ut at det finnes andre ting jeg heller vil bruke tiden min på en dette. Så tusen takk for at dere har hatt lyst til å følge med, enten det har vært hele veien eller bare en kort stund. Og kanskje aller mest takk for alt det fine dere har skrevet til meg!

(Ps: Jeg finnes fremdeles på twitter, facebook og flickr, i tilfelle dere ikke vil gi meg helt opp. Linker i sidemenyen!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Åh, så utrolig dumt at du velger å gi deg! :/ Det har vært veldig, veldig fint å følge deg disse årene (selv om jeg ikke alltid har vært like flink til å legge igjen spor). Skal fortsette å følge deg på facebook, i hvert fall – fint at du ikke forsvinner helt! :D

  • Trist å høre! Men har tenkt det samme i det siste, så skjønner deg egentlig veldig godt. Har vært fint å lese bloggen din, ihvertfall! :)

  • Huff, så kjedelig! Men samtidig skjønner jeg deg veldig godt! Har gått rundt og tenkt på det samme jeg også, men jeg fant ut at jeg skulle fortsette da..

  • Så trist! Men jeg skjønner deg ganske godt egentlig.

  • åååh, kommer til å savne innleggene dine :(

  • Åh, så leit :(

  • Så trist at du slutter.. Men jeg ser den, bloggen tar mye tid og man får vel alle en dag nok av det :)

  • :(

  • Så synd at du har sluttet, Kristine :/ Det er lov å gjør comeback forresten ;)