Follow:
Annet, Tankevekkere

Tankevekkere på en fredag

Slik så Trondheim ut en søndag for snart to uker siden, da tåka lå tung over byen og det bare var så vidt det gikk an å skimte Nidarosdomen over elva. Studietåka har lagt seg over den kommende helga for min del, selv om det blir noen lyspunkter òg. Og hvis dere har litt ledig tid de neste dagene, har jeg samlet noen linker til ting jeg liker og ting som er fine å tenke litt over:

What’s in a name
Jeg synes navn er ganske spennende. Denne artikkelen om hva det har å si hva andre kaller deg var temmelig interessant og fikk meg til å tenke litt. Jeg vet i hvert fall at jeg foretrekker å bli kalt Kristine fremfor Kristin, Kristina og Katrine (dere aner ikke hvor mange varianter av Kristine det finnes…). Hva blir dere helst kalt?

Bestefar
Himmelseng er en av favorittbloggene mine. Det er litt som en egen verden der inne, med så fantastisk flotte tekster og bilder. “Bestefar” er kanskje den aller, aller fineste. Så sår, men fin og varm på samme tid.

Seiltur og delfiner
Til slutt en artikkel jeg snubla over hos Adressa, om en som så delfiner på seiltur. Jeg ble mest fasinert av selve turen – slik en fin ting å gjøre, å bare dra ut og ta med seg de som vil være med! Litt Espen Askeladden. (Men delfinene gjorde det ikke verre heller.)

Share on
Previous Post Next Post

Se også