Follow:
Annet, Tankevekkere

Tankevekkere på en fredag

Slik så Trondheim ut en søndag for snart to uker siden, da tåka lå tung over byen og det bare var så vidt det gikk an å skimte Nidarosdomen over elva. Studietåka har lagt seg over den kommende helga for min del, selv om det blir noen lyspunkter òg. Og hvis dere har litt ledig tid de neste dagene, har jeg samlet noen linker til ting jeg liker og ting som er fine å tenke litt over:

What’s in a name
Jeg synes navn er ganske spennende. Denne artikkelen om hva det har å si hva andre kaller deg var temmelig interessant og fikk meg til å tenke litt. Jeg vet i hvert fall at jeg foretrekker å bli kalt Kristine fremfor Kristin, Kristina og Katrine (dere aner ikke hvor mange varianter av Kristine det finnes…). Hva blir dere helst kalt?

Bestefar
Himmelseng er en av favorittbloggene mine. Det er litt som en egen verden der inne, med så fantastisk flotte tekster og bilder. “Bestefar” er kanskje den aller, aller fineste. Så sår, men fin og varm på samme tid.

Seiltur og delfiner
Til slutt en artikkel jeg snubla over hos Adressa, om en som så delfiner på seiltur. Jeg ble mest fasinert av selve turen – slik en fin ting å gjøre, å bare dra ut og ta med seg de som vil være med! Litt Espen Askeladden. (Men delfinene gjorde det ikke verre heller.)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply karen anna

  åh, fint! og det innlegget “bestefar” er sååå fint/sterkt.

  October 23, 2015 at 23:41
 • Reply June

  Åh, så fine artikler! Og så fint Trondheimsbilde!

  November 1, 2015 at 19:40
 • Reply June

  Svar: Jeg var der i april (i fjor) og synes det var en veldig fin tid å være der på. Vi var der like før midnattsola startet, så hvis du vil få med deg den må du dra i slutten av april eller senere. Det er sikkert veldig fint å dra dit i mørketida også og se nordlyset, men det så vi så mye av i Tromsø uansett at det var ikke så viktig for oss.

  November 2, 2015 at 17:31
 • Reply wedding photographer cornwall

  Looks gorgeous!

  November 5, 2015 at 06:33
 • Reply Ingvild

  Så enkelt og fint innlegg! Johanne er en kunstner med bilder og historiefortelling, åh.

  Den navnegreia…. navnet er jo kanskje den tydeligste identiteten vi har, og jeg kjenner jeg blir litt oppgitt når folk tror jeg heter Ingrid etc, selv om det er så liten forskjell haha. Bra artikkel!

  Ha en super novemberdag videre <3

  November 5, 2015 at 11:40
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.