Follow:
Film og tv

“Tell our story, Christian – that way I’ll always be with you”

Søstrene Boleyn (The other Boleyn girl) handler om søstrene Mary og Anne Boleyn, forholdet dem i mellom  og forholdet deres til Henrik VIII. Det er mye sjalusi inne i bildet, og det utartet seg til et skikkelig drama. En del av dere kjenner sikkert til historien om Henrik VIII fra før av, men i denne filmen får vi en litt annen vinkling på den. Jeg regner med at det meste er fiksjon, men det er likevel ganske spennende, og jeg liker særlig godt rollen til Natalie Portman i filmen! En fin film hvis du liker historiske filmer!

Twilight har vel de aller, aller fleste sett nå, men jeg velger likevel å skrive litt om den. Kort sagt handler den om Bella som blir forelsket i en vampyr, noe som ikke er helt enkelt. Filmen er litt rar og skuespillerprestasjonene er vel på langt nær de beste (selv om noe av grunnen til at enkelte scener blir nærmest pinlige ligger i regien og manuset), men det er en ganske søt historie. Det irriterer meg også en del at musikken noen steder ikke passer til det som skjer i det hele tatt og bare ligger i bakgrunnen og er plagsom. Altså ikke en spesielt bra film, men ikke dårlig heller.

Jeg ble positivt overrasket over Spider-man 3 da jeg så den i går. Jeg har ikke likt de to første filmene noe særlig, men denne synes jeg ikke var så ille. Den fokuserer enda mer på karakteren Peter Parker og skurkene har en mindre rolle enn før, noe jeg ble ganske glad for. Jeg er ikke spesielt glad i actionfilmer generelt fordi de vanligvis ikke er så originale. Ettersom Spider-man 3 som sagt fokuserer mer på følelser, så blir den ikke helt feil. Jeg tror ikke jeg det er en film jeg kan se mange ganger, men den er fin underholdning!

Moulin Rouge er en av favorittfilmene mine. Ikke bare fordi Ewan McGregor er med (og synger), men fordi det er en fantastisk flott kjærlighetshistorie og musikken er fabelaktig! Måten filmen er oppbygd på er også et pluss. Har du ikke sett den enda, bør du gjøre det straks!

3:10 to Yuma er  en ordentlig cowboyfilm og handler om Dan Evans som skal være med og transportere den beryktede røveren Ben Wade til 15.10-toget til Yuma. Dan Evans har problemer med økonomien, noe familien hans lider under, og ved å sørge for at Ben Wade kommer frem til toget, håper han å komme seg ut av problemene. Men det er ikke så enkelt når banden til Ben Wade fremdeles er på frifot! 3:10 to Yuma er en film som virker veldig realistisk, mest på grunn av skuespillerne som gjør en veldig god jobb! Historien er ganske typisk, men det blir likevel ikke kjedelig i det hele tatt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Barbro

  Moulin Rouge er også min favoritt <3 Loveit =)

  July 9, 2009 at 19:55
 • Reply Hilde

  Jeg har faktisk ikke sett Moulin Rouge jeg.. Men fikk veldig lyst til å se den nå!

  July 9, 2009 at 22:01
 • Reply Elise

  Jeg har bare sett to av filmene jeg, men Søstrene Boleyn ser bra ut :)

  July 10, 2009 at 14:42
 • Reply Lady Netta

  Jeg har sett Moulin Rouge og Twilight, og jeg er egentlig ganske enig med deg i beskrivelser og sånt. I starten av Twilight la jeg veldig merke til det at skuespillerne ikke var av de beste slaget, men jeg tror filmen på en måte ble så fin etterhvert at jeg nesten ikke la merke til det lengre. Litt rart :P

  Jeg har veldig lyst til å se 3:10 To Yuma, jeg har tro på den ;) Men jeg er blitt veldig lei av filmene som er som Søstrene Boleyn, så jeg tror ikke jeg kommer til å se den. Jeg synes det er for mye av dem ute og gå nå!

  July 10, 2009 at 15:16
  • Reply Kristine

   Det er i hvert fall utrolig mange tv-serier om Tudorene, men jeg har ikke fått med meg at det er så mange filmer. Så er jeg ikke den som er mest oppdatert på filmfronten heller, da. :)

   July 10, 2009 at 22:09

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.