Follow:
Film og tv

“Tell our story, Christian – that way I’ll always be with you”

Søstrene Boleyn (The other Boleyn girl) handler om søstrene Mary og Anne Boleyn, forholdet dem i mellom  og forholdet deres til Henrik VIII. Det er mye sjalusi inne i bildet, og det utartet seg til et skikkelig drama. En del av dere kjenner sikkert til historien om Henrik VIII fra før av, men i denne filmen får vi en litt annen vinkling på den. Jeg regner med at det meste er fiksjon, men det er likevel ganske spennende, og jeg liker særlig godt rollen til Natalie Portman i filmen! En fin film hvis du liker historiske filmer!

Twilight har vel de aller, aller fleste sett nå, men jeg velger likevel å skrive litt om den. Kort sagt handler den om Bella som blir forelsket i en vampyr, noe som ikke er helt enkelt. Filmen er litt rar og skuespillerprestasjonene er vel på langt nær de beste (selv om noe av grunnen til at enkelte scener blir nærmest pinlige ligger i regien og manuset), men det er en ganske søt historie. Det irriterer meg også en del at musikken noen steder ikke passer til det som skjer i det hele tatt og bare ligger i bakgrunnen og er plagsom. Altså ikke en spesielt bra film, men ikke dårlig heller.

Jeg ble positivt overrasket over Spider-man 3 da jeg så den i går. Jeg har ikke likt de to første filmene noe særlig, men denne synes jeg ikke var så ille. Den fokuserer enda mer på karakteren Peter Parker og skurkene har en mindre rolle enn før, noe jeg ble ganske glad for. Jeg er ikke spesielt glad i actionfilmer generelt fordi de vanligvis ikke er så originale. Ettersom Spider-man 3 som sagt fokuserer mer på følelser, så blir den ikke helt feil. Jeg tror ikke jeg det er en film jeg kan se mange ganger, men den er fin underholdning!

Moulin Rouge er en av favorittfilmene mine. Ikke bare fordi Ewan McGregor er med (og synger), men fordi det er en fantastisk flott kjærlighetshistorie og musikken er fabelaktig! Måten filmen er oppbygd på er også et pluss. Har du ikke sett den enda, bør du gjøre det straks!

3:10 to Yuma er  en ordentlig cowboyfilm og handler om Dan Evans som skal være med og transportere den beryktede røveren Ben Wade til 15.10-toget til Yuma. Dan Evans har problemer med økonomien, noe familien hans lider under, og ved å sørge for at Ben Wade kommer frem til toget, håper han å komme seg ut av problemene. Men det er ikke så enkelt når banden til Ben Wade fremdeles er på frifot! 3:10 to Yuma er en film som virker veldig realistisk, mest på grunn av skuespillerne som gjør en veldig god jobb! Historien er ganske typisk, men det blir likevel ikke kjedelig i det hele tatt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også