Follow:
Hverdagen

The best thing one can do when it’s raining is to let it rain

Mamma sa det er meldt fint vær til fredag. Jeg gikk inn på yr.no og sjekket: det skal bli ti grader og sol.

Hvor blir det av sommeren, da? Jeg begynner å lure på om vi hoppet over den i år og gikk rett på høst. Høst er greit nok det, hvis man bare har hatt noen sommerdager først! Dessuten regner det ikke ordentlig heller – det er bare veldig grått og småregn hele tiden.

Nå skal jeg se om jeg finner paraplyer på ebay.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • åh. nå gav du meg en idee angående paraplyer. skal også søke litt rundt på ebay. leter etter en panda paraply til bestevennina mi. hysj. tihi.

 • Æsj, nå vil jeg i alle fall ikke hjem :(

 • sv: Vampire Diaries er helt forskjellig fra serien. Heldigvis! Selvfølgelig har de plukket ut flere elementer fra bøkene, men det er bare den første episoden i serien som baserer seg mest på bøkene. Serien har et helt annet plot, og det er jeg ganske glad for :D

 • uff ja, kvar er sommaren? for meg verkar det som om heile europa har ein knall sommar, og noreg er isolerte med drittvær sidan november. :/
  fiine bilete!

 • Æsj. Håper virkelig været blir så bra i helgen som de sier det skal bli! Fine bilder :)

 • Wow, for en fantastisk fin blogg du har. Tror dette lett kan bli en ny favoritt hos meg :) Gøy!

 • Fine bilder! Er bare dårlig vær her også nesten.. Føles som om vi er i slutten av August. Liker ikke!!

  sv. Takk! :) Ja, er veldig kjedelig.. Men er bare dårlig vær her uansett, så da er det ikke så farlig.

 • så fine bilder, og fin blogg! bloglovin next