Follow:
Hverdagen, Musikk

The day today


Vi dro helt til nabokommunen i dag for å se på gitareksamener – og det var helt klart verdt turen! Jeg kjenner jeg får litt nerver, for om to år er det min tur, og det lover ikke så veldig bra akkurat nå. Jeg skal legge meg i hardtrening i sommer!

I kveld hadde vi i første avslutning med diverse innslag, blant annet enn musikk, dans og drama-oppgave. Over er det noen bilder fra både eksamen og oppgaven deres. Klikk på dem for å se større bilder.

Pictures from today’s guitar exams (mine isn’t it two years, luckily!) and the mini-concert we in the first grade held today to mark the ending of the year. Click on the pictures to enlarge.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Claire

  Love the photo with the girls in the dresses!! Unusual, great angle, great colours.

  June 16, 2009 at 21:53
  • Reply Kristine

   Thank you! I think it’s my favourite photo from today! :)

   June 16, 2009 at 23:23

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.