Follow:
Bøker

The fault, dear Brutus, is not in our stars, / But in ourselves, that we are underlings

Det hender seg at jeg tar meg tid til å lese annet enn faglitteratur, og det siste halvåret har jeg lest en del av de bøkene som alle tydeligvis har lest for tiden. Hvis dere er litt trege, sånn som meg, er disse tre definitivt bøker jeg vil anbefale dere å lese.

Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant av Jonas Jonasson (ah, slike navn er fantastiske – kreative foreldre!) har vel de fleste sett på kino om de ikke har lest den. Det er i hvert fall ei festlig historie som kanskje ikke er den mest krevende, men til gjengjeld veldig underholdende! Den handler om livshistorien til hundreåringen Allan Karlsson og den siste historien hans, om da han klatrer ut gjennom vinduet og forsvinner ut på eventyr. Morsom fortelling! Som den europanerden jeg er, så var det dessuten ekstra gøy når de Gaulle dukka opp.

Nå nettopp leste jeg The Fault in our Stars av John Green. Denne handler om Hazel, som har kreft, og som møter Augustus. Det er en ganske fin historie om hvordan de blir kjent hverandre, men samtidig ganske så trist. Jeg liker bøkene til John Green. De er på en måte ganske hverdagslige samtidig som det er noe ekstra med dem. Også gleder jeg meg til å ta med meg lillesøster på kino for å se filmen når den kommer.

The Perks of Being a Wallflower av Stephen Chbosky er den siste boka jeg leste. Den handler om Charlie som går førsteåret på high school og er ganske smart men ikke så veldig populær og sliter med både det ene og det andre. Jeg likte denne òg jeg. Det er en av de bøkene der du virkelig føler du blir kjent med den som forteller.

Share on
Previous Post Next Post

Se også