Follow:
Bøker

The Host – Stephenie Meyer

“Vår verden har blitt invadert av en usynlig fiende. Mens menneskenes kropper fortsetter sine liv, intakte og uten synlig forandring, er sjelen og hjernen deres overtatt av fienden. Størstedelen av menneskeheten har bukket under. Melanie er en av de få gjenlevende "ville" menneskene. Når hun blir fanget, er hun overbevist om at dette betyr slutten for henne. Men sjelen som har blitt tildelt Melanies kropp, møter større motstand enn hun har forutsett. Melanie nekter å gi slipp, og begynner å fylle den nye sjelens tanker med lengsel etter den mannen Melanie elsker.”

Det begynner å bli noen uker siden jeg leste denne boka nå, men jeg ville nesten ha fått dårlig samvittighet om jeg ikke frarådet dere å lese den. Jeg vet det er mange som liker den, men jeg kan virkelig ikke skjønne hvorfor. Konseptet er spennende nok, men i lengden blir boka bare slitsom og kjedelig. Det er vanskelig nok å få skrevet om én troverdig karakter – det sier seg selv at en to-i-en-vri er nærmest umulig å løse på en god måte. Meyer klarer i hvert fall ikke det.

Jeg synes boka er skikkelig platt – det eneste som skjer er at det nettopp skjer veldig mye, men hva er hensikten med det når hele hovedpersonen er skikkelig absurd? Dessuten er boka, i likhet med Twilight-bøkene, unødvendig lang! Og boka må ha tidenes skrekkeligste cover!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply marte

  neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei !
  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI.
  nå ødela la du min “vi har lik smak i bøker” teori :(
  da får vi ta et oppgjørsspørsmål: har du lest The Hunger Games ?

  February 24, 2010 at 17:31
  • Reply Kristine

   Haha, beklager. xP
   Har ikke hørt om The Hunger Games før, men skal ta en titt. :)

   February 24, 2010 at 17:49
 • Reply Alexandra

  Hmm..aldri lest den :)

  sv. Tusen takk for det, kjempe hyggelig å høre! Godt å høre at andre ser en fremgang :-D Prøver jo stadig å bli en flinkere fotograf :)

  February 24, 2010 at 22:03
 • Reply Mette

  The Host er bedre enn Twilight, og en god bok, men ikke noe mer enn det. Den er, som du sier, litt for langtekkelig. :)

  February 25, 2010 at 15:32
 • Reply Elise

  Har lest den, likte ikke begynnelsen, men fra midten av boken og til slutten syns jeg den var bra! Liker coveret jeg, hihi :)

  February 25, 2010 at 18:08
  • Reply Kristine

   Jeg synes coveret er skikkelig creepy. xP

   February 28, 2010 at 00:45

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.