Follow:
Foto

The leaves are falling

Også var det ho som skulle øve til historieprøve, men som endte opp med å gjøre alt mulig annet i stedet. Nå har jeg gått en tur i det fine været og redigert litt bilder. Hvor det ble av resten av tida, er jeg ikke sikker på.

Jeg håper dere ikke blir lei av bilder av Roberta, men det har seg sånn at jeg ikke kjenner som mange som vil bli med ut for å bli tatt bilder av, så da blir det slik. Tusen takk til Roberta for at hun orker! (…men håper jeg kan tvinge noen andre til å stille opp snart, så jeg kan få litt variasjon!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • sv: åå, mange takk! :)

  blir vel aldri lei av de fine bildene dine! Kjempefint høstportrett dette her. Elsker lyset i det siste bildet!

 • Fine høstbilder!

 • Lei nei? Just keep them coming, girl!

 • Åssen får du de “sirklene” i bakgrunnen? :P Syns det er så fint :D

 • kjempefint!

 • Pes

  Dette kommer sikkert til å høres helt merkelig ut, men hun ligner -veldig- på Roberta som var en stor blogger/designer for cirka ti år siden da jeg også var aktiv på samme området.

 • Pes

  (Hun var fra Brasil, men da finnes det altså en dobbeltgjenger der ute i verden. :D)

  • Kristine

   Haha, hun er fra Brasil, men tror ikke hun har en slik ukjent fortid!

 • Pes

  Sprøtt! Virkelig.. kan du spørre for å være helt sikker? Hehe. Hadde jeg ikke visst bedre ville jeg sagt at de var tvillinger. :-)

 • Pes

  («Min» Roberta var ekstremt beskjeden, så hun ville neppe ha innrømmet hvor flink hun var.. Hehe. Men hun var fantastisk bra.)

 • Jeg er nok ganske sikker på at det ikke er meg. For ti år siden var jeg … 7. Hehe :)

  Men kult at du synes vi ligner, for hun høres jo veldig kul ut! Og er hun litt lik meg, er hun nok veldig kul også (oops; null beskjedenhet!)

  :)

 • Pes

  Jeg ble litt engasjert – hadde nesten glemt henne bort. Hun inspirerte meg utrolig mye og har på sin måte bidratt til hva jeg holder på med i dag. Utrolig morsomt å se hvor like dere er – at dere har samme navn og kommer fra samme land er litt for godt til å være sant. :-)