Follow:
Bøker

The Virgin’s Lover – Philippa Gregory

The Virgin’s Lover handler om forholdet mellom Elizabeth I og Robert Dudley. Det sier seg selv at det ikke er så enkelt når dronninga av England forelsker seg i en gift mann, og med alskens andre komplikasjoner i tillegg, blir dette spennende nok!

Jeg synes det er ekstra spennende at boka bygger på virkelige personer. Noe det kanskje er en idé å ha i bakhodet mens man leser, er at det meste likevel er oppdiktet selv om det er basert på faktiske hendelser. Ellers likte jeg boka nokså godt! Den ble litt langdryg innimellom, men handlingen var grei å følge til tross for at det var mye som skjedde på en gang. Jeg vet ikke om jeg kommer til å lese noen flere av bøkene til Philippa Gregory, men er du interessert i historie, bør du hvert fall gi dem en sjanse!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Jeg syns bøkene av Philippa Gregory høres bra ut, men jeg tror jeg kommer til å bli lei av de lett!

  • Den hørtes ut som noe for meg. Jeg får sette den på bestillingslisten min. Takk for tipset! :D

  • Jeg har alle bøkene i den serien, men har dessverre ikke fått begynt på de ennå. Men gleder meg likevel etter å ha sett filmen The Other Boleyn Girl som er basert på serien :) Gøy at du har om bøker på bloggen din også!