Follow:
Hverdagen

The wind is cold tonight, or so I am told

Jeg har egentlig litt for mye å gjøre nå til å kunne sitte og skrive her, men er man først flink til å utsette ting, bør man jo dra nytte av det innimellom! Dessuten er det jo nesten ei uke siden jeg skrev noe sist, og sånn kan det ikke være.

I helga var jeg på Ungdommens Fylkesting i Selbu sammen med mange trivelige folk, der vi både snakket mye og spiste (altfor) mye god mat. Neste helg drar jeg til Hardanger, noe jeg gleder meg veldig til! Jeg er ikke så veldig bereist, verken i inn- eller utland, så det skal bli gøy (også satser jeg på at det er mye god mat der også)!

Da fikk dere en liten oppdatering på hva jeg holder på med om dagen! Bildet er mest for å minne meg selv (og dere) på hvor godt det er å ligge på sofaen og drive dank med ullsokker på beina.

Har dere reist mye rundt i Norge?

Share on
Previous Post Next Post

Se også