Follow:
Film og tv

“There is nothing ironic about show choir!”

Glee er den koseligste tv-serien jeg vet om, og for noen uker siden kjøpte jeg den første sesongen på dvd. Jeg har nesten ikke hatt tid til å se noe i det siste, men jeg har sett noen episoder i dag nå. Jeg blir i så godt humør! Serien er temmelig enkel, og litt banal, men det er sånn jeg liker det! Alt trenger ikke være så komplisert.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

12 Comments

 • Reply mmaddiiee

  har utsatt å begynne på glee i evigheter, men begynte for et par uker siden og ble helt oppslukt. nå sitter jeg bare og venter på neste episode hver uke..

  November 14, 2010 at 15:18
 • Reply iseliniselin

  Den har jeg bare sett sånn 2 min på tv, og da fant jeg ut at det ikke var noe for meg, men kanskje jeg dømmet litt fort :p

  November 14, 2010 at 15:31
 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  ah. jeg elsker den serien. holder på med sesong 2 nå, venter på den nye episoden. hihi.

  November 14, 2010 at 15:32
 • Reply Frida

  Jeg så en episode på tv for litt siden, og syntes egentlig det var ganske grei undeholdning. Er alt for dårlig til å kjøpe tv-serier jeg har litt lyst til å se på, kanskje denne er et alernativ for juleferien når den kommer! (:

  November 14, 2010 at 16:09
 • Reply christina

  aw! Glee er en kjempefin serie! Ogsaa er det saa koselig sangene de synger ogsaa ^^ Skal definitivt skaffe meg den paa DVD saa snart jeg faar penger nok. Akkurat naa er jeg helt hekta paa sesong 2, og venter spent hver uke paa ny episode! :D

  November 14, 2010 at 16:10
 • Reply Alex York

  Jeg har ikke sett glee siden jeg ikke ser på TV nesten i det hele tatt, men tenker kanskje å kjøpe’n på dvd, da kan e se den når jeg har tid og lyst. Største problemet mitt med serier på TV er att jeg glemmer å gå ned og sjå på dem, når e kjem for sent er alt vitsen borte, likker ikke å sjå bare siste delen av episoda, og når e har gått glipp av en episode eller to blir det litt dumt å sjå neste episode og så den førrige når den går i reprise, for da veit e liksom ka som kjem til å skje, omtrent.

  November 14, 2010 at 16:47
 • Reply Elise

  Glee er så fin serie :) Enkel og feel good!

  November 14, 2010 at 18:39
 • Reply Karen

  Glee er så koselig. Men enig med deg at det er en litt banal og “enkel” serie. Men det trenger vi av og til :) bare koble av å ha det gøy!

  November 14, 2010 at 20:03
 • Reply marlene

  alle elsker glee! jeg har ikke sett det jeg, fy skam :(

  November 15, 2010 at 00:02
 • Reply Therese *_* Har fotokonkurranse!!

  Jeg elsker den serien! Skikkelig feelgood :3

  November 15, 2010 at 18:05
 • Reply martha

  Jeg har ikke sett Glee, faktisk.

  November 17, 2010 at 19:25
 • Reply Alex York

  hvilket objektiv brukte du for å ta dette bildet? syns de ble kjempe fint, har du redigert det også? ;)

  November 24, 2010 at 00:01
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.