Follow:
Film og tv

“There is nothing ironic about show choir!”

Glee er den koseligste tv-serien jeg vet om, og for noen uker siden kjøpte jeg den første sesongen på dvd. Jeg har nesten ikke hatt tid til å se noe i det siste, men jeg har sett noen episoder i dag nå. Jeg blir i så godt humør! Serien er temmelig enkel, og litt banal, men det er sånn jeg liker det! Alt trenger ikke være så komplisert.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • har utsatt å begynne på glee i evigheter, men begynte for et par uker siden og ble helt oppslukt. nå sitter jeg bare og venter på neste episode hver uke..

 • Den har jeg bare sett sånn 2 min på tv, og da fant jeg ut at det ikke var noe for meg, men kanskje jeg dømmet litt fort :p

 • ah. jeg elsker den serien. holder på med sesong 2 nå, venter på den nye episoden. hihi.

 • Jeg så en episode på tv for litt siden, og syntes egentlig det var ganske grei undeholdning. Er alt for dårlig til å kjøpe tv-serier jeg har litt lyst til å se på, kanskje denne er et alernativ for juleferien når den kommer! (:

 • aw! Glee er en kjempefin serie! Ogsaa er det saa koselig sangene de synger ogsaa ^^ Skal definitivt skaffe meg den paa DVD saa snart jeg faar penger nok. Akkurat naa er jeg helt hekta paa sesong 2, og venter spent hver uke paa ny episode! :D

 • Jeg har ikke sett glee siden jeg ikke ser på TV nesten i det hele tatt, men tenker kanskje å kjøpe’n på dvd, da kan e se den når jeg har tid og lyst. Største problemet mitt med serier på TV er att jeg glemmer å gå ned og sjå på dem, når e kjem for sent er alt vitsen borte, likker ikke å sjå bare siste delen av episoda, og når e har gått glipp av en episode eller to blir det litt dumt å sjå neste episode og så den førrige når den går i reprise, for da veit e liksom ka som kjem til å skje, omtrent.

 • Glee er så fin serie :) Enkel og feel good!

 • Glee er så koselig. Men enig med deg at det er en litt banal og “enkel” serie. Men det trenger vi av og til :) bare koble av å ha det gøy!

 • alle elsker glee! jeg har ikke sett det jeg, fy skam :(

 • Jeg elsker den serien! Skikkelig feelgood :3

 • Jeg har ikke sett Glee, faktisk.

 • hvilket objektiv brukte du for å ta dette bildet? syns de ble kjempe fint, har du redigert det også? ;)