Follow:
Hverdagen

There’s no other way

Sola skinner ute, og det er ganske varmt hvis man stiller seg et sted det ikke blåser. Jeg var ute en tur og tok bilder i sted, men ettersom jeg fremdeles har en del å gjøre inne, sitter jeg her igjen nå. Historieboka har jeg allerede slått opp, men å konsentrere seg om faktisk å gjøre noe er ikke så enkelt. Det er så mye annet å tenke på, og å gjøre.

Om en time eller noe sånt skal jeg til bestemor og bestefar og spise hjemmelaget pizza. Vi skal sikkert se på tv også – det blir spennende (og litt skummelt) å følge med på valget! …så da må jeg nok bare få gjort unna det jeg skal!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Historie er drøyt!

  • Kristine

   Det er artig når man først orker å sette seg inn i det! Dessuten står det en del morsomme ting i boka:
   “Måneds- og ukeinndelingen utgjorde bare 360 dager, så egypterne la til fem tilleggsdager som de brukte til fest og moro.” xD

 • Så fin blogg du har :D

 • Søt blogg!! Nå skal også jeg følge med på valget!!

 • Morsom lampe :)

 • Stilig bilde :D

 • Sv:
  I hope so too! The best thing about H&M is that their clothes are easy to style, and wear :D

  Thank you for commenting!

 • Sv: Ja, men da er du vel fornøyd med valgresultatet da :D