Follow:
Hverdagen

Tid for å slappe av

På onsdag var det aktivitetsdag, noe som faktisk var ganske gøy! Jeg tok over 400 bilder den dagen, men ettersom alle bildene (bortsett fra et bilde av en hamburger) er av folk jeg ikke vet om jeg kan legge ut bilder av her, så får dere nøye dere med dette! Det gir i det minste et inntrykk av hvordan det var å traske rundt i skogen halve dagen!

Resten av uka ble akkurat som de to første dagene på skolen – altså ganske ille! Uka har føltes som en evighet, mest fordi vi har blitt servert dårlig nyhet på dårlig nyhet (selv om noen av dem ikke er så ille som de virket). Blant annet er timeplanen fullpakka for min del i år og matfri har blitt korta ned med 45 minutter! På den andre siden har vi fått en tysk utvekslingsstudent i klassen, noe som er veldig hyggelig, så det er ikke bare negativt nytt!

Uansett er jeg nærmest overlykkelig fordi det endelig er helg! Akkurat nå er jeg så sliten at jeg sikkert sovner om jeg lukker øynene, men jeg får vel gi meg i kast med å rydde litt ettersom familien har ordna seg med ryddeliste, og jeg har ansvaret for kjelleren denne uka! God helg!

Også må dere selvsagt huske å melde dere på konkurransen. Siste frist i morra!

Share on
Previous Post Next Post

Se også