Follow:
Hverdagen

Tid til et pusterom

…6 dager til høstferie!

Så ble det helg, og tid til å ta en pause… skulle man tro. Det er nemlig alltid slik at man har et eller annet å gjøre. I dag har jeg ryddet rommet mitt (det tok en stund), lest litt lekser og prøvd å tenke på særemne i norsk. Det er så vanskelig å finne noe! Oppgaven er å ta tak i et samfunnsproblem og finne to bøker av norske forfattere som har med det å gjøre, men det er alt for mye å velge i, samtidig som jeg ikke helt vet hva jeg kan velge i.

Hittil har jeg bare bestemt meg for å utsette bestemmelsen til i morra! I kveld skal jeg se intervju med KT Tunstall og Hannah Montana-filmen. Noen ganger er det fantastisk fint å kunne koble helt av!

Hva gjør dere når dere helst ikke vil ha noe å tenke på?
(Noen forslag til emne jeg kan ha om i særemne/bøker jeg kan lese?)

Share on
Previous Post Next Post

Se også