Follow:
Musikk

Tiger Suit – KT Tunstall

Se hva jeg fikk i posten i dag! Akkurat det jeg trengte når jeg ligger her og snufser og synes synd på meg selv. Det er mye mer elektropop enn det hun har gjort før, og jeg må nok innrømme at jeg liker det som er litt renere bedre, men jeg skal definitivt legge det inn på iPoden og ta det med på joggetur!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • sykt fine bilder! har du lyst å lage design til meg ? ;$

  • anbefaler du? vil ha litt ny musikk på ipoden..

  • sv: vanilla hazelnut er himmelsk, men har ikke smakt den andre. lakris, litt skeptisk :P

  • sv: jeg vet ikke, helsekosten kanskje. jeg bestiller dem på iherb.com

  • sv: hihi, tusen takk! ble alltid så forundra over det med tom & jerry da jeg var liten, haha.

    kjempefine bilder forresten, i like :-)

  • Svar/ Ja, det er utrolig vanskelig. Sliter faktisk litt med det selv, og bruker som regel auto, men det er litt morsomt å eksprementere og slikt av og til. Noen ganger funker det, andre ganger ikke :)