Follow:
Foto

Timing is everything

Gjett om jeg ble sliten da jeg tok disse bildene! Nesten så man må være profesjonell sprinter for å kunne bruke selvutløser om man ikke vil ta nærbilder…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Svar: Ok :) Lager du designene dine selv?

  • Hahaha, det kan jeg tenke meg xD

    Jeg lurte på en ting.. Hvilket program bruker du når du lager design?

  • bare å skaffe seg en utløserkontroll det ;) da kan du løpe så langt du vil og så trykke når du er på plass ;)

  • sv: Æsj, tviler på at det funker i dumme, ubrukelige elements..

  • Hehe, bildene ble stilige :)

  • Jeg har veldig lyst på nytt design, men desverre så er jeg helt grønn når det gjelder designene på wordpress. Å tenkte derfor at jeg kanskje kunne kjøpe ett med deg, spørs hvor mye det koster da. Så hvor mye ca. ligger prisene på? :)

  • Utrolig mange fine bilder du har =)

  • Huff, vet hva du mener. Tok noen bilder av ballonger i ferien, men måtte sette på timer, løpe bort til ballongene for å gi et intrykk av at de ble blåst i vinden, og løpe ut av bilderammen. Puh, fjernutløser på ønskelista? Oh yeah.