Follow:
Hverdagen

To wait for the wind to blow down on me

Jeg blir bare trøttere og trøttere for hver dag som går. Det er vanskelig å legge seg i rett tid, og desto vanskeligere å stå opp om morgenen. Det er mørkt ute når jeg skal gå til bussen, og det er nesten så det har begynt å skumre når jeg kommer hjem. Jeg drikker iskaffe på skolen i håp om å holde meg våken og prøver så godt jeg kan å henge med på lasset, men det er ikke bestandig så lett når kroppen helst vil sove.

Heldigvis var ikke dagen i dag så lang. Jeg var ferdig på skolen til ti, så var det russestyremøte, og så måtte jeg vente en stund på bussen. Da jeg kom hjem, leste jeg historie, og nå vet jeg i hvert fall hva vi har prøve om neste uke! Føler meg flink! Det beste er at jeg omsider begynner å få litt av kreativiteten tilbake… så var det bare å få brukt den til noe!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply sia

  fint bilde :)

  September 22, 2010 at 20:41
 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Har det akkurat likt som deg. Sliter med å legge meg til rett tid, og sliter enda mer med å stå opp om morgenen. Dagene blir så lange, og selvom jeg er sliten klarer jeg ikke legge meg når jeg burde. Huh. Rart. Men bra kreativiteten din har kommet tilbake, det liker vi :)

  September 22, 2010 at 20:42
 • Reply mmaddiiee

  kjenner meg veldig igjen, men det var før. nå gleder jeg meg til å gå på skolen og koser meg så mye at jeg helst vil være der mer når det er slutt…. haha.

  September 22, 2010 at 22:05
 • Reply Marit

  Kjenner meg igjen i det! Så snart jeg bare setter meg i senga når jeg kommer hjem fra skolen er det nesten så jeg slukner med én gang.

  September 22, 2010 at 22:28
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.