Follow:
Annet

Blogganbefalinger #3

Jeg fant ut at det er på tide å lage en ny “topp 5 blogger”-liste, så her kommer den! Håper dere finner noen nye å lese!

   

Wishwishwish er en utrolig søt blogg! Hun som skriver den heter Carrie og bor i England, noe som er veldig tydelig – ikke bare fordi hun skriver på engelsk, men også på grunn av stilen hennes, bildene og det hun skriver om.

Linn skriver for det meste om klær og mote, men også litt om hverdagen sin. Bloggen hennes er veldig gjennomført med fine bilder og tekst som er lett og underholdende å lese!

Kristina er vel en av de mest kjente norske bloggerne, og etter å ha hatt en pause før i år, er hun nå fullt tilbake! Hun skriver også for det meste om mote, men ofte med interessante vendinger og en god dose selvironi!

Selvironi og sarkasme er noe også Hilde har mye av når hun skriver. Jeg synes alltid det er gøy å lese innleggene hennes! Hun er også utrolig flink til både å tegne/male og å ta bilder!

Til slutt har vi Nevnarien, som er en svensk tjej med et stort talent når det gjelder fotografering og design! Bloggen hennes er full av inspirerende bilder, og det er heller ikke til å forakte at hun har bra stil i tillegg!

Jeg er forresten veldig åpen for blogganbefalinger fra dere! Hva er deres favorittblogger?

Share on
Previous Post Next Post

Se også