Follow:
Annet

Blogganbefalinger #4

Annika Svenmark (bilde over) er en svensk fotograf som tar helt fantastiske bilder! Jeg liker spesielt godt selvportrettene hennes, de er alltid så kreative.

Gilraen er også en svensk fotoblogg, men hun skriver mer om hverdagen sin i tillegg til å poste bilder. Hun poster for det meste portrettbilder, men favorittene mine er nok hestebildene! Verdt en titt!

De fleste har vel vært innom Helene sin blogg nå, og hun er selvskreven i en slik liste. Hun er så flink at man nesten ikke skulle tro det var mulig! Føler man seg litt tom for inspirasjon, trenger man bare stikke nesen innom bloggen hennes før man får skikkelig lyst til å ut å ta bilder. Hun er dessuten super på å gi gode forklaringer, som denne.

Den neste er en blogg jeg kom over da jeg søkte etter tyske blogger i tysktima en gang. Großstadtgeflüster, som betyr storbyshvisken (eller noe i den dur), er også en fotoblogg som i stilen kanskje minner litt om Helene sin.

Den siste bloggen er faktisk ikke en fotoblogg, men er nok mer for de spesielt interesserte. Ikke slik, men slik er en blogg skrevet av en som jobber i forlagsbransjen. Der deler han tips om både oppbygging av historier og mer gramatiske ting. Jeg interesserer meg kanskje mer for sånt enn gjennomsnittet, men bare måten han forklarer på gjør det spennende å lese! Favorittinnlegget mitt er det om blåbær.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

8 Comments

 • Reply Tale

  Bloggene til Annika Svenmark og Helene har jeg fulgt en tur — begge tar helt utrolige bilder :) De andre må jeg få sjekka ut.

  July 7, 2010 at 14:01
 • Reply Elise

  Takk for tips! :)

  July 8, 2010 at 23:32
 • Reply Helene

  Følger alle de fotobloggene faktisk(takk forresten, blir så glad! :D), skal skjekke ut den andre!

  July 9, 2010 at 00:09
 • Reply marchi

  Fint innlegg! Følger de samme fotobloggene, men takk for tips til nye blogger:)

  god helg!

  July 9, 2010 at 11:39
 • Reply Randi

  Skribentbloggen var jo kjempebra! Jeg skriver jo på en egen roman, så da var det flott å ha en slik blogg som en liten veileder :D

  July 10, 2010 at 13:04
 • Reply Mette

  Har vært innom både bloggen til Annika og bloggen til Helene, begge to er helt fantastisk flink til å fotografere. Skal sjekke ut de andre også, takk for tips1 :)

  July 10, 2010 at 23:37
 • Reply Ulrikke

  Hei Kristine!
  For en fantastisk fin blogg du har! Kan kke huske å ha vært her inne før, men “hermig.com” høres jo velkjent ut. Fant bloggen din via icarroi.com, og gjett om jeg er glad for det :D
  Definitivt blogglovin’-material.

  Keep up the good work ;)

  July 11, 2010 at 10:22
 • Reply Elise

  Jeg har laget en liten boktag på bloggen min og tagget deg! Det hadde vært gøy om du orket å ta taggen :D

  July 11, 2010 at 11:39
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.