Follow:
Annet

Blogganbefalinger #4

Annika Svenmark (bilde over) er en svensk fotograf som tar helt fantastiske bilder! Jeg liker spesielt godt selvportrettene hennes, de er alltid så kreative.

Gilraen er også en svensk fotoblogg, men hun skriver mer om hverdagen sin i tillegg til å poste bilder. Hun poster for det meste portrettbilder, men favorittene mine er nok hestebildene! Verdt en titt!

De fleste har vel vært innom Helene sin blogg nå, og hun er selvskreven i en slik liste. Hun er så flink at man nesten ikke skulle tro det var mulig! Føler man seg litt tom for inspirasjon, trenger man bare stikke nesen innom bloggen hennes før man får skikkelig lyst til å ut å ta bilder. Hun er dessuten super på å gi gode forklaringer, som denne.

Den neste er en blogg jeg kom over da jeg søkte etter tyske blogger i tysktima en gang. Großstadtgeflüster, som betyr storbyshvisken (eller noe i den dur), er også en fotoblogg som i stilen kanskje minner litt om Helene sin.

Den siste bloggen er faktisk ikke en fotoblogg, men er nok mer for de spesielt interesserte. Ikke slik, men slik er en blogg skrevet av en som jobber i forlagsbransjen. Der deler han tips om både oppbygging av historier og mer gramatiske ting. Jeg interesserer meg kanskje mer for sånt enn gjennomsnittet, men bare måten han forklarer på gjør det spennende å lese! Favorittinnlegget mitt er det om blåbær.

Share on
Previous Post Next Post

Se også