Follow:
Hverdagen

Trøndersk matfestival 2010

Det ble ikke noe særlig til oppdateringer fra hotellrommet, siden jeg ikke fikk nettet til å funke, men nå er jeg altså trygt plassert her hjemme igjen. Matfestivalen var enda bedre enn i fjor, selv om jeg stort sett gjorde akkurat det samme i år som da. Tonos Exoticos (bildet) var gatemusikanter igjen, jeg spiste god mat (les: is) og kjøpte masse klær. Det var helt stappfullt med folk ute, men merkelig nok var det nesten ingen inne i butikkene. Når det i tillegg var masse salg, passet det meg helt utmerket!

På fredag var jeg på hele to konserter! Først var det konsert ved sildebordet (stort sildebord som gikk fra torget til Nidarosdomen), hovedsaklig med folk jeg kjenner. Deretter dro jeg og to til på Esperanza Spalding-konserten i borggården. Uheldigvis begynte det å regne, så vi ble litt våte. Det var likevel en fin konsert, og hun spilte favorittsangen min, så da var jeg veldig fornøyd!

Kommer flere bilder etterhvert!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Marie

  Å, der var jeg i fjor, koselig!

  August 1, 2010 at 14:55
 • Reply mmaddiiee

  gleder meg til trondheim nå!!!!
  og så har jeg sett gjennom masse av bloggdesign-postene dine, men finner ikke på noe lurt til mitt nye :( tips?

  August 1, 2010 at 14:57
 • Reply Elise

  Hørtes ut som du hadde det supert! ;)

  August 1, 2010 at 15:33
 • Reply Vanilla foto by anne karoline

  Kjempe flotte bilder du tar!!

  August 1, 2010 at 15:35
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.