Follow:
Hverdagen

Tre tentamener og en prøve senere…

Jeg er passe sliten, men trøster meg selv med at det bare er én tentamen igjen nå før terminslutt. Jeg kommer til å være ganske letta i morra ettermiddag! Mindre stressa, derimot, kommer jeg nok ikke til å være. Nå er det fullt kjør med øvinger til Hairspray, musikalen vi skal sette opp i år. Farvel frihelger, sier jeg bare! Men resultatet blir nok bra, så da er det vel verdt det!

Ellers så prøver jeg å plukke ut bilder jeg kan melde på UKM. Jeg har to hittil, og må da vel klare å plukke ut to til av de nesten to tusen bildene jeg har på dataen. Aller helst skulle jeg ønske jeg hadde tid til å tegne noe, men siden helga forsvinner, blir det ikke noe av det!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.