Follow:
Bøker

True Blood

Jeg våknet opp i dag og følte meg skikkelig pigg! Kanskje fordi jeg våknet av meg selv i dag og fordi jeg har sovet unormalt godt, men kanskje aller mest fordi jeg hadde en utrolig hyggelig kveld i går! Uansett, da jeg våknet var huset helt stille, og jeg trodde jeg hadde sovet alt for lenge. Det viste seg at klokka bare var ni, så nå har jeg hele dagen foran meg! Det er ikke så ille! Derfor tenkte jeg at jeg skulle være flink jente og skrive en omtale av Dead Until Dark, så her kommer den!

Boka handler om Sookie, som kan lese tanker, som møter vampyren Bill. Sookie blir med en gang veldig fascinert av Bill ettersom hun ikke kan lese tankene hans, og dermed sier det seg nesten selv hva som skjer. I tillegg er boka et slags drapsmysterie, selv om jeg synes det er gjort på en dårlig måte.

Dead Until Dark starter svakt, men blir (heldigvis) bedre etterhvert! Selv om plottet er så som så (og forfatteren blir overmåte kreativ innimellom), er den ganske underholdende! Spesielt godt liker jeg vampyrene og hvordan de vanlige menneskene forholder seg til dem. Jeg liker også møtene mellom Sookie og vampyrverdenen, men til tross for en verden som er ganske interessant, kommer jeg nok ikke til å lese resten av bøkene i serien! Det blir litt for platt i lengden!

Jeg skjønner forresten godt hvorfor denne boka blir omtalt som en “voksnere” utgave av Twilight. Det er utrolig mange likheter! Bare se på forholdet mellom hovedpersonene!

Share on
Previous Post Next Post

Se også