Follow:
Bøker, Hverdagen

Turn off the light and go to sleep

God natt! Nå satser jeg på en god natts søvn før det er på’n igjen i morra. Håper jeg får tid til å blogge litt den uka som kommer, selv om jeg tviler: de to siste ukene før terminslutt blir travle, så jeg forventer ikke å ha så mye fritid! Skal i hvert fall prøve å få skrevet noen ord om boka jeg leste ferdig i går natt (da jeg egentlig skulle sove). Nå tenker jeg å plukke ned The Host fra bokhylla. Den bør, for min egen del, være skikkelig kjedelig!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply marte

  ah, der tror jeg du blir “skuffet”. for den er bare helt fantastisk :)

  January 4, 2010 at 13:47
 • Reply Elise

  Tror du greide å sovne fort jeg! Hehehe. Når du kommer midt i boka blir den bedre, syns jeg.

  January 4, 2010 at 18:57
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.