Follow:
Film og tv, Hverdagen

Twilight + m&m= great success

I går var jeg på tur, i dag var jeg på fotoutstilling og slik går da dagene. Nå skal jeg feire at tommelen min har gått tilbake til normal størrelse etter at den, av en eller annen ukjent grunn, så ut som en del av en oppblåst gummihanske i går. Twilight er klar til å sette i gang, og jeg har åpnet en stor pose med m&m. Det blir bra!

Twilight, chocolate and a nice, warm bed, all while it’s cold and windy outside. It doesn’t get any better, does it?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Elise

  Kos deg med Twilight, og M&M’s! :)

  July 5, 2009 at 23:24
 • Reply Lady Netta

  Ååå, det så koselig ut! Twilight er nydelig :D

  July 7, 2009 at 16:10
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.