Follow:
Hverdagen, Musikk

UKM i Trondheim

I går var jeg i Trondheim sammen med Donaji. Mest for å kjøpe nye sko, men også for å ta en tur innom UKM. Det var nemlig landsmønstring i helga, og Tonos spilte. Latinfans som vi er, måtte vi nesten få det med oss! Jeg angrer ikke i det hele tatt på at jeg tok turen, for det var skikkelig bra. Nå er jeg dessuten skikkelig hekta på saksofonmusikk. Saksofonister er kule!

… og dessuten har jeg nye sko. Endelig!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Helene

  Vegard er flink! (det saksofonisten heter btw) Fine bilder :)

  June 22, 2010 at 12:29
 • Reply Susanne

  Saksofon er NAJS!

  re: Heh…….. skulle bare se om noen reagerte….! .. GRATULERER!!! D:

  June 22, 2010 at 23:47
 • Reply Sharin Linea

  Grattis med nye sko ;D

  June 23, 2010 at 17:03
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.