Follow:
Film og tv, Hverdagen

Vampire Diaries, Glee eller House?

   
Kilde

Denne uka kommer til å vare en evighet! Det er bare tirsdag, og det føles allerede som om det er en måned siden juleferien. Det er alt for mye som skjer på en gang – vi får tilbake prøver, får nye vi må forberede oss til, har oppgaver å skrive og ting å øve til. Ro ned litt, vær så snill?

Det er visst full fart på tv-en også. Jeg tenkte jeg skulle se om det var noen bra tv-serier som gikk i kveld, og jada – både House, Vampire Diaries og Glee går visst på onsdager. Samtidig! Jeg synes det er en smule unødvendig… Det ble til at jeg så en episode Vampire Diaries og en episode Glee i kveld. Vet ikke helt hva jeg synes om Vampire Diaries – den er litt rotete, men spennende. Skal du se en vampyrserie, anbefaler jeg nok heller True Blood! Glee derimot er helt herlig! Det blir nok det jeg kommer til å følge med på fremover!

Share on
Previous Post Next Post

Se også