Follow:
Film og tv, Hverdagen

Vampire Diaries, Glee eller House?

   
Kilde

Denne uka kommer til å vare en evighet! Det er bare tirsdag, og det føles allerede som om det er en måned siden juleferien. Det er alt for mye som skjer på en gang – vi får tilbake prøver, får nye vi må forberede oss til, har oppgaver å skrive og ting å øve til. Ro ned litt, vær så snill?

Det er visst full fart på tv-en også. Jeg tenkte jeg skulle se om det var noen bra tv-serier som gikk i kveld, og jada – både House, Vampire Diaries og Glee går visst på onsdager. Samtidig! Jeg synes det er en smule unødvendig… Det ble til at jeg så en episode Vampire Diaries og en episode Glee i kveld. Vet ikke helt hva jeg synes om Vampire Diaries – den er litt rotete, men spennende. Skal du se en vampyrserie, anbefaler jeg nok heller True Blood! Glee derimot er helt herlig! Det blir nok det jeg kommer til å følge med på fremover!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

7 Comments

 • Reply Roberta

  Kjære, det er onsdag i dag… ;)

  January 7, 2010 at 00:45
  • Reply Kristine

   HAHA! Jeg er litt dagsforvirra! xP

   January 7, 2010 at 16:20
 • Reply Reidun Beate

  Jeg er en stor fan av “Vampire Diaries”, så jeg hadde nok valgt den. “True Blood” er nok en større favoritt(dritbra!) ;) Så enig med deg der. :) House synes jeg er dårlig, men “Glee” byr på mye bra. :D

  January 7, 2010 at 01:46
 • Reply Hilde

  Jeg endte opp med å gjøre det samme (selv om jeg har sett både Glee og Vampire Diaries før). Førsteepisoden av VD er ikke så bra, men resten av sesongen er kjempebra!

  Jeg er ikke så kjempebegeistret for True Blood selv om jeg har vært kjempehekta . Liker VD myye bedre ;)

  January 7, 2010 at 08:08
 • Reply Marit

  1. House
  2. Glee
  3. Vampire Diaries
  Den riktige rekkefølgen :)

  January 7, 2010 at 10:35
 • Reply Elise

  Glee er utrolig bra <3 Gled deg til å se resten av sesongen!

  January 7, 2010 at 17:24
 • Reply marte

  VAMPIRE DIARIES eier !
  nydelig blogg forresten

  January 7, 2010 at 18:36
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.