Follow:
Hverdagen

Vårør

Mens andre er våryre, er jeg mer vårør etter å ha sovna på sofaen da jeg kom hjem fra skolen. Men hei – det er virkelig verdt det å bli litt sliten av å være ute i sola! Og ja, dere forstår kanskje at grunnen til at det ikke kommer så mye lyd fra denne kanten er at det ikke er stort å fortelle. Fikk tatt noen bilder i går, da (selv om de fleste blomstene allerede var døde), så det kommer! Også må jeg jo få tatt noen bilder fra russefeiringa også, for den må også dokumenteres!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Elin

  Så fint bilde:) Du er veldig flink:)

  May 3, 2011 at 19:44
 • Reply Karoline

  Veldig fint bilde, Kristine :)
  Haha, våknet også på sofaen – med biologiboken i fanget og bikkja i armkroken! Følte meg ikke så veldig pliktoppfyllende som student der jeg satt…

  May 3, 2011 at 20:05
 • Reply Stephany

  Kan du ikke ta litt flere portrettbilder? Jeg elsker portrettbildene du tar. iii

  May 3, 2011 at 20:23
  • Reply Kristine

   Må nesten finne meg noen å ta bilder av da, men tusen takk! :)

   May 3, 2011 at 20:55
 • Reply Alex York

  russetid, hehe, gleder meg til e skal være russ :D

  May 3, 2011 at 23:05
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.