Follow:
Hverdagen

Venuspassasje & kaffe på verandaen

Når jeg blir 75 år kommer jeg til å sitte og tenke tilbake til da jeg var 20 år og så dum at jeg gikk glipp av Venuspassasjen. For da vekkerklokka ringte i natt, ville jeg heller sove litt til og ha mareritt om matteeksamen og det som verre er.

Heldigvis tar jeg ikke tapet så veldig tungt nå, for jeg synes det er like fint å sitte ute på verandaen og drikke kaffe.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Marthe

  Jeg visste ikke engang at det var Venuspassasje.. Og jeg vet heller ikke hva det er. Dessuten er søvn førsteprioriteten i livet mitt, så om jeg hadde visst om det, hadde jeg sikkert ikke brydd meg om å stå opp midt på natten uansett.

  Jeg har sluttet å ha mareritt. Her om dagen (eller natten) drømte jeg at jeg hadde vunnet to millioner kroner i lotto, og at jeg la ut et bilde av det Facebook, siden Anders to dager tidligere (i drømmen), hadde lagt ut bilde av at han hadde vunnet 500 kroner i lotto. Jeg var overlykkelig inntil jeg oppdaget at det hele var en drøm…

  Og ja, det er ganske fint å sitte på verandaen, spesielt når det snart er sommerferie :)

  June 6, 2012 at 12:24
 • Reply Fotograf Benedikte Bull

  Skjønner deg godt jeg!

  June 6, 2012 at 13:56
 • Reply Renate

  Jeg tenkte jeg skulle få med meg Venuspassasjen i natt. Men så hadde jeg helt glemt det da jeg la meg i går kveld, gah. Kom på det først da jeg så det på vg.

  June 6, 2012 at 17:11
 • Reply ragnhild

  angra litt på at jeg ikke fikk meg opp for å oppleve det, jeg heller. men det gikk fort over :p hehe

  June 9, 2012 at 20:03
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.