Follow:
Hverdagen

Christmas is all around

Julaften i år var ikke like tradisjonspreget som den bruker å være – jeg så ikke på Askepott (etterhvert som man blir eldre må man tydeligvis prioritere andre ting som å vaske badet) og vi spiste ribbe hos bestemor og bestefar i stedet for pinnekjøtt her hjemme. Det er ikke dermed sagt at det ikke var en veldig fin dag, for det var det! Særlig fordi jeg fikk mandelen i grøten i år (og marsipangrisen)!

Jeg fikk også masse fine julegaver, blant annet muffinsformer, så nå må jeg finne noen gode oppskrifter. Også fikk jeg rettetang og rosa treningstøy pluss en del andre nyttige saker. Kjekt å ha! Lurer forresten på om folk synes jeg burde legge på meg, for jeg har aldri fått så mye godteri før som i år. Tror nok jeg sparer det meste til skolen starter igjen – akkurat nå har jeg ikke så mye bruk for ekstra energi ettersom jeg bruker minimalt. I dag har jeg for eksempel ikke gjort stort annet enn å spise, se på tv og spille gitar. Men så er det vel sånn første juledag skal være!

Share on
Previous Post Next Post

Se også