Follow:
Hverdagen

Vi sitter ne’på berget og ser utover havet

Da var denne helga over også, og det er litt godt, for man blir sliten av å legge seg klokka tre og stå opp åtte (særlig siden jeg er av den typen som trenger mye søvn). Akkurat nå prøver jeg å holde meg våken, men det er ikke så enkelt. Selv ikke kaffe hjelper! (Det gjør det egentlig aldri – kaffe må være skikkelig oppskrytt…)

Jeg vet ikke om det blir så mye blogging nå til uka heller. Jeg har mest lyst til å holde på med andre ting nå for tiden, som å padle kajakk og gå turer. Slikt jeg bare kan gjøre om sommeren. Samtidig vet jeg at jeg kommer til å savne det litt om jeg tar en ordentlig pause, så jeg får si som Mysil Bergsprekken: time will show!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Håper i alle fall du blogger noen ganger da! Du får kose deg til uka da :)

  • Du må blogge når det passer for deg, det er jo ikke noen andre enn deg som kan bestemme når du skal blogge eller ikke? :-)

    Btw; Fin blogg med fine bilder, deg skal jeg fortsette og følge! :-)

  • et kjempe fint bilde :) ta den tiden du trenger :):)

  • Nydelig bilde :) Kos deg med sommeren og blogg når du føler for det!

  • Beklager sein svar..kjempe fint om du vil prøve å lage header..blogdesign skal jeg vente litt med,en del som må planlegges,men sender deg en mail:)

  • For et fantastisk fint bilde! Nydelig var det!