Follow:
Hverdagen

View; outlook, prospect, panorama, scene, sight, scenery, landscape

Sommerferie er å dra på fjelltur og være kjempestøl dagen etterpå. Sommerferie er å planlegge nye fjellturer og håpe man ikke blir like sliten da!

Ellers så kan sommerferie være som i dag – å ligge i senga og se noen episoder Game of Thrones mens det er duskregn ute. Formen er ikke helt på topp (ikke bare fordi jeg er ganske støl), så da er det greit å ta det litt kult! Ellers kan jeg meddele at de knallharde eksamensforberedelsene mine før norsk skriftlig ga uttelling. Det var ei som smilte veldig bredt da vitnemålet kom i posten i dag og den forventede 4-eren viste seg å være en 6-er!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Gratulerer!

  Er Game of Thrones bra? Har tenkt å se den kjempelenge, men har ikke kommet så langt :p

  • Kristine

   Jess, veldig bra hvis du liker sånt! Minner litt om Rome, hvis du har sett den serien, selv om historien er ganske forskjellig. :)

 • Fantastisk bilder! Nr va skikkeligt fint me måden skyene(?) te høyre ligge øve fjellå.

  Woow gratulere så mye! Eg strøyg på sidemålseksamenen min :( Har klagt håbe d hjelpe :)

  • Kristine

   Takk! De lyse områdene er regnbyger! :P
   Det var dumt at du strøk på eksamen, men du får trøste deg med at jeg tror det er ganske mange som gjør det – også hjelper det ofte å klage!

 • wow, gratulerer med 6ern :D

 • Fantastise bilder, og gratulerer så mye med 6eren! :D

 • Så fine bilder!! Fjelltur er ikke så dumt om sommeren :)
  Gratulerer med eksamensresultat!

 • Altså, toppkarakter på den skriftlige norskeksamen i år, er en bragd! De fleste jeg kjenner (inkludert meg) gikk ned minst én karaktert i forhold til standpunkt. Så gratulerer så mye med en strålende karakter :D

  Ikke minst var bildene fantastiske :)

 • Svar7 Tusen takk! Niks, det har jeg ikke! Refleksskjerm :)

 • Så fine bilete!

  //Tusen takk!
  Tullar du? Berre lån i veg :)

 • åh vakkert!

 • Herlige, herlige bilder! Elsker fargene. Skulle ønske familien min også var på fjelltur denne sommeren, men det ble heller bilferie. Hihi.

 • Må komme meg på en fjelltopp en dag jeg også, og ta sånne fine bilder :)

 • Gratulerer så mye! 6-er er virkelig bra. Det beste man kan få! Skjønner at du er fornøyd med den :p Bildene er også veldig fine, altså, jeg bare … 6-er på eksamen liksom. Wow!

 • Gratulerer med eksamenskarakteren! : )

 • Har veldig lyst til å se Game of Thrones, synes du den er bra? :)
  Og gratulerer igjen med eksamenskarakteren! Tror det er veeldig få som klarte å oppnå den karakteren ;) Jeg for min del fikk en firer, noe som jeg er greit fornøyd med egentlig. Gikk ned én karakter, men etter det jeg forsto da jeg snakket med Trine gikk alle i gjennomsnitt ned to til tre karakterer (!) Kos deg med sommerferie :)