Follow:
Annet, Bøker

Vinn hele Otori-serien!

Det Syngende Gulvet Hegrens Tegn I Lys Av Månen Barn Av Otori Himmelens Nett

Cappelen Damm har vært så hyggelige å sponse meg med en premie, så nå har dere anledningen til å vinne hele Otori-serien! Bøkene er innbundet, og alt i alt er det over 2000 sider med lesestoff – ikke verst, hva? For en innføring i hva denne serien handler om, kan dere lese her. Kort sagt, så er det en kjærlighetshistorie som i mine øyne langt på vei overgår Twilight!

Etter nøye overveiing, fant jeg ut at det er best å gjøre det enkelt, så for å være med i trekningen trenger dere bare skrive en kommentar til dette innlegget. Konkurransen avsluttes om to uker, søndag 23.august. Lykke til!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Er det kjærlighetshistorie type episk, eller bare kliss?

  • Kristine

   Den er ikke særlig klissete, nei. :D

 • Don’t know If you prefer an answer in english or in swedish.. ..if you read my blogg through the google translator or not ^^

  Testar med Svenska ändå, eftersom det är så jag brukar skriva ;)
  Tack så jättemycket! Verkligen kul att höra! Ser här på din blogg att du redan följer min goda vän Maria :)

  Jag har inte heller läst boken, så kan inte säga vilken som är mest lik… men mest tidsenlig är i alla fall den från 1995 :) Man hade till exempel inte utsläppt hår på 1800-talet, som jag såg att de hade i den nyare filmen… men jag håller med… den nye mr Darcy ser rätt bra ut han också :)

 • Overgår twilight? er det mulig? Jeg vil gjerne være med på denne konkurransen.

 • Jeg elsker bøker over alt i verden, og jeg klarer ikke leve uten dem! Jeg anbefaler Parfymen, for det er den beste filmen, den beste boken og den beste opplevelsen du finner. Jeg lover <3

  • Kristine

   Har sett filmen! Den er veldig bra, men passe sær også. xP

 • Jeg vil også vinne denne konkurransen! :-D

 • aw, jeg vil også vinne disse bøkene! :)

 • Oda

  Overgår Twilight sier du?! Høres bra ut!

 • Hmm, jeg mangler jo to av dem. Dumme Damm som ikke kunne gi oss hele serien. Så sure :P

 • Donaji

  Savner godt lesestoff veldig mye! Vet du har snakket om serien før, og anbefalt meg den^^ Måtte selvfølgelig skrive en kommentar for å delta i konkurransen!:D

 • Hei!

  Jeg har 4 av bøkene. Men har ikke fått lest dem helt enda fodi jeg mangler den første boka! Jeg vil gjerne ha den i innbundet form, men finner den ikke, er det noen som vet om en butikk i Oslo eller på nettet som har den i den formen?

  Takk så mye for svar.

  • Kristine

   Jeg regner med at du kan bestille den direkte fra Damm, men på nettbokhandler ellers ser det ikke så bra ut. :/

 • Bra konkurranse! Det skal veldig mye til om den overgår Twilight, men hvis du sier så.. dette må sjekkes ut ;-)

 • Rebecca Lilleengen

  Æ vil ha! :D
  Æ trenger noe som kan fylle tomrommet etter Twilight!

 • Janne

  Har veldig lyst å være med i denne konkuransen =)

 • Så fint med konkurranse! Jeg trenger noe å fordype meg i fremover som ikke er skolebøker, så jeg håper det blir meg :)

 • Jeg også vil vinne :p hah, jeg hadde ikke fått med meg at du svarer her. Flaut.

 • Vilde

  Jeg vil gjerne ha bøker :)

 • Natalie

  Verdens beste bøker!!!!
  Driver med særemne om de nå :-P
  De har ikke kommet på film?

  • Kristine

   Tror manuset blir skrevet nå. :)