Follow:
Hverdagen

å være våken midt på natta bare fordi man kan

Phuh! I dag har jeg sett fire filmer – man blir sliten av sånt! Heldigvis tror jeg ikke det blir så mange flere slike dager. Vel er det godt med juleferie, men jeg blir skikkelig rastløs av å sitte inne og gjøre ingenting. Nå er jeg dessuten utrolig lei av å spille spørrespill med pappa. Jeg er ikke en spesielt dårlig taper, men det er grenser for hvor mange ganger man orker å spille Backpacker eller Trival Pursuit med en som vet absolutt alt som (ikke) er verdt å vite!

Nå skal jeg finne frem skriveark og blyanter og forsøke å skrive sangtekst. Klokka er allerede 02:13, men hvem bryr seg vel om det når det er juleferie? Det er ikke alltid jeg har muligheten til å være våken midt på natta og skrive, men det er som oftest på denne tiden av døgnet jeg er mest kreativ (og minst kritisk til resultatet). Håper inspirasjonen slår til!

Share on
Previous Post Next Post

Se også