Follow:
Hverdagen

Waiting for the sun

Jeg tror jeg sløyfer å skrive innstillingene under bildene fra nå av, for jeg synes det blir litt feil. Først og fremst fordi det blir så… teknisk, og jeg vil ikke at bloggen min skal være sånn. Dessuten er en del av bildene ganske under- eller overeksponerte i utgangspunktet, og da blir det i hvert fall dumt. Men dere får spørre hvis dere vil vite det likevel!

Nå skal jeg sette meg ute og vente på sola, mens jeg drikker en kopp te og leser videre i Arven etter Arn.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Flott bilde!
  Hvilken blender har du brukt? :)

  • Kristine

   1,6 :)

 • Fint bilde! Ha en fin dag ;-)

 • Nydlig bilde! Vuderer selv å slutte med å skrive hvilket kamera, og innstillinger jeg har brukt, faktisk. hihi.
  Men forresten, hvilken bloggplattform blogger du fra?

 • Jeg kan jo se innstillingene dine på Flickr, legger du ut alt der?

 • Svar: Aha :) Lager du til andre mot betaling? Altså andre som har eget domene, og blogger fra wordpress? Sorry for alt maset altså.

 • nydelig bilde !!

 • Kjempefint!