Follow:
Hverdagen

Waiting on the world to change

Jeg liker at folk engasjerer seg! Det var som sagt skoledebatt i dag, og det er gøy å se at folk virkelig bryr seg om hva som skjer rundt valget! På den andre siden, er det ganske mange som engasjerer seg på negative måter også – å lage brosjyrer som ser ut som drapstrusler er etter min mening ikke spesielt bra!

Nå skal jeg sperre meg inne på rommet mitt resten av kvelden med iste og Sex and the City. Dagen i dag har vært den beste på lenge, men jeg føler likevel for å slappe av litt (som vanlig)! Er det forresten bare jeg som synes iste smaker mye bedre i pene glass…?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

10 Comments

 • Reply ingunn

  alt smaker bedre i pene glass. jeg inntar vodka/burn nå. herregud

  September 7, 2009 at 20:29
 • Reply Lady Netta

  Haha, skulle akkurat til å si det samme som Ingunn over her – alt smaker bedre i pene glass :) Kos deg med iste og Sex and the City du!

  September 7, 2009 at 21:27
 • Reply - Cecilie M -

  For en vakker blogg du har! Veldig fint design! Og nydelige bilder :) Jeg tror aldri jeg har prøvd å drikke iste fra pene glass, jeg! Men du har nok rett!

  September 7, 2009 at 21:35
 • Reply Hilde

  Jeg syns debatten var litt skuffende. Bare to av de som var med kunne å snakke for seg og det er litt synd med tanke på all den forskjellige partipolitikken som egentlig skulle vært formidlet til oss.

  Enig, Frp-brosjyrene var i drøyeste laget!

  September 7, 2009 at 21:48
 • Reply Elise

  Sier meg enig jeg og; alt er bedre i pene glass! Sex and the City er så bra, gleder meg til film nr. 2 (:

  September 8, 2009 at 15:09
 • Reply Mari Johanne

  Okei, daså. Takk for hjelpen, uansett :-)

  September 8, 2009 at 17:32
 • Reply Hanne

  Hei, jeg lurer litt på en ting angående design! Jeg har prøvd å få smalere blogg og fikk det slik jeg ville ha det, men nå får jeg ikke bakgrunnsbilde eller farge! vet du hvordan man kan få det til?:)

  September 8, 2009 at 21:43
 • Reply Linn

  Du har så fine og vel-redigerte bilder! Og designet liker jeg faktisk bare bedre og bedre.

  Bra at folk engasjerer seg. Blir spennende å se hvem som vinner valget!

  September 8, 2009 at 22:04
 • Reply Hanne

  SV: Ja, det er både HTML og CSS på blogg.no:)

  September 9, 2009 at 14:55
 • Reply Mella

  Haha, du er ikke den eneste.. Synes også alt smaker bedre når det er i pene glass. Merkelig. :P Kjempe kjekt at du ville bli med i konkurransen min forresten! :)

  September 9, 2009 at 20:42
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.