Follow:
Hverdagen

Waiting on the world to change

Jeg liker at folk engasjerer seg! Det var som sagt skoledebatt i dag, og det er gøy å se at folk virkelig bryr seg om hva som skjer rundt valget! På den andre siden, er det ganske mange som engasjerer seg på negative måter også – å lage brosjyrer som ser ut som drapstrusler er etter min mening ikke spesielt bra!

Nå skal jeg sperre meg inne på rommet mitt resten av kvelden med iste og Sex and the City. Dagen i dag har vært den beste på lenge, men jeg føler likevel for å slappe av litt (som vanlig)! Er det forresten bare jeg som synes iste smaker mye bedre i pene glass…?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • alt smaker bedre i pene glass. jeg inntar vodka/burn nå. herregud

 • Haha, skulle akkurat til å si det samme som Ingunn over her – alt smaker bedre i pene glass :) Kos deg med iste og Sex and the City du!

 • For en vakker blogg du har! Veldig fint design! Og nydelige bilder :) Jeg tror aldri jeg har prøvd å drikke iste fra pene glass, jeg! Men du har nok rett!

 • Jeg syns debatten var litt skuffende. Bare to av de som var med kunne å snakke for seg og det er litt synd med tanke på all den forskjellige partipolitikken som egentlig skulle vært formidlet til oss.

  Enig, Frp-brosjyrene var i drøyeste laget!

 • Sier meg enig jeg og; alt er bedre i pene glass! Sex and the City er så bra, gleder meg til film nr. 2 (:

 • Okei, daså. Takk for hjelpen, uansett :-)

 • Hei, jeg lurer litt på en ting angående design! Jeg har prøvd å få smalere blogg og fikk det slik jeg ville ha det, men nå får jeg ikke bakgrunnsbilde eller farge! vet du hvordan man kan få det til?:)

 • Du har så fine og vel-redigerte bilder! Og designet liker jeg faktisk bare bedre og bedre.

  Bra at folk engasjerer seg. Blir spennende å se hvem som vinner valget!

 • SV: Ja, det er både HTML og CSS på blogg.no:)

 • Haha, du er ikke den eneste.. Synes også alt smaker bedre når det er i pene glass. Merkelig. :P Kjempe kjekt at du ville bli med i konkurransen min forresten! :)