Follow:
Hverdagen

Welcome to the real world, she said to me

Juleferien er over. Forbi er dagene jeg kunne sove til ett og spise risengrynsgrøt til frokost. Forbi er dagene da jeg kunne ligge i senga og se på film og spise sjokolade. Her er dagene jeg må stå opp seks og skrive på særemne til jeg stuper.

Neida, så ille er det kanskje ikke. Det er ei uke til begge særemnene mine skal leveres, og jeg er faktisk godt i gang! Akkurat nå ligger jeg i senga, spiser verdens beste gulrotkake, hører på Ringenes Herre-musikken og prøver å få skrevet noen ord om den. Musikk i perspektiv it is. Det er faktisk ikke så aller verst om jeg legger masse godvilje til og prøver å konsentrere meg om å bli ferdig!

Så da får jeg prøve å gjøre det. Konsentrere meg, altså. Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom og vise at jeg overlevde årsskiftet jeg også! Jeg kommer helt sikkert ikke til å være så veldig aktiv med det første, for det er altså disse særemnene, og så blir det fullt kjør med øvinger til Alice i Underland (18.-20. mars i Bjugn Kulturhus, folkens!). Deretter er det vinterferie da får jeg ta igjen alt det tapte. (Så får vi se hva det blir til før det!)

Stjeler skolen fritiden deres også?
Savner dere juleferien?

Share on
Previous Post Next Post

Se også