Follow:
Annet, Film og tv

What a girl wants

Dette er det jeg ønsker meg i høst! Jeg har jo stort sett det jeg trenger, bortsett fra sko og jakke, men jeg har så fryktelig lyst på Glee på dvd for jeg gikk glipp av ganske mange episoder sist vinter på grunn av TV2 som aldri greide bestemme seg for når de skulle sende dem og at jeg aldri hadde tid til å sette meg ned å se på tv. Dessuten er det ikke helt det samme å se det på nettet!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Elsker sånne innlegg :P Alle de klærna så deilige ut :D

  • Jeg ønsker meg også Glee (selv om jeg har sett episodene flere ganger) :D

  • The Island og The Notebook er kjempe bra bøker begge to. Gled deg!

  • Kunne nok tenkt meg alt det der jeg også.. :D

  • Åå, eg og har lyst på Glee-sesongen!

  • Aaaah, Glee <3 Du må kjøpe deg det, det er så bra! De skoene fra H&M er så fine.