Follow:
Hverdagen

What’s in a name? That which we call a rose, by any other name would smell as sweet.

Jeg var på Trøndelag Teater og så Romeo og Julie sammen med klassen i går, og jeg syntes virkelig det var et fint stykke! Scenografien var magisk (fikk litt Potter-stemning av enkelte scener), skuespillerne flinke, og selv om jeg syntes det var litt rart å se stykket slik når den eneste versjonen jeg har sett før er filmen med DiCaprio, likte jeg det skikkelig godt! Anbefaler dere å se det om dere har sjansen!

Etter at vi hadde vært på teateret, ble jeg igjen i byen sammen med Andrea og Roberta for å lete etter høstjakke. Og jeg fant, jeg fant, så nå slipper jeg å bo i regnjakka mi hele høsten. Vi spiste dessuten skikkelig god thaimat! Nudler og grønnsaker er så godt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også