Follow:
Hverdagen

What’s this, what’s this? I can’t believe my eyes!

Tro det eller ei, men det er blå himmel du ser i bakgrunnen på bildene! Høstferien startet bra med fint vær, og selv om det var ganske kaldt, gikk jeg meg en tur med kameraet. Jeg fikk tatt en del fine bilder, men jeg føler jeg begynner å gå tom for motiv nå. Det finnes altså grenser for hvor mange forskjellige bilder man kan ta av trær! Jeg får vel jobbe meg videre med utfordringslista snart…

Ellers har jeg hatt besøk av to venninner i kveld. Det har blitt noen sånne kvelder i høst, og det er alltid like koselig! Man kan vel trygt si at jeg er av den noe rolige typen, og jeg foretrekker mye heller å være hjemme og se en film enn å dra på fest (selv om det godt kan være gøy en gang i blant det og).

Share on
Previous Post Next Post

Se også