Follow:
Hverdagen

What’s this, what’s this? I can’t believe my eyes!

Tro det eller ei, men det er blå himmel du ser i bakgrunnen på bildene! Høstferien startet bra med fint vær, og selv om det var ganske kaldt, gikk jeg meg en tur med kameraet. Jeg fikk tatt en del fine bilder, men jeg føler jeg begynner å gå tom for motiv nå. Det finnes altså grenser for hvor mange forskjellige bilder man kan ta av trær! Jeg får vel jobbe meg videre med utfordringslista snart…

Ellers har jeg hatt besøk av to venninner i kveld. Det har blitt noen sånne kvelder i høst, og det er alltid like koselig! Man kan vel trygt si at jeg er av den noe rolige typen, og jeg foretrekker mye heller å være hjemme og se en film enn å dra på fest (selv om det godt kan være gøy en gang i blant det og).

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Elise

  Det har vært blå himmel her også, det er så herlig! Du er utrolig heldig som har en hel uke høstferie, jeg er ikke klar for å begynne på skolen igjen i morgen..

  October 11, 2009 at 13:35
 • Reply Randi

  Der har du meg også, mye bedre å sitte hjemme med et godt pledd, god mat, et glass med god vin og en god film:D Her er det også blå himmel!

  Konkurranse hos meg!

  October 11, 2009 at 16:11
 • Reply Hilde

  Nydelige bilder :D

  October 11, 2009 at 18:23
 • Reply Lady Netta

  Da tror jeg vi er ganske like, jeg er også større fan av å kose meg hjemme hos noen og bare spise god mat og prate fremfor festing :) Selvom det er greit en gang i blant :)

  October 11, 2009 at 18:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.