Follow:
Hverdagen, Musikk

When I’m feeling blue / I close my eyes, think of you

Jepp, nå sitter jeg med øynene igjen og tenker på deg. Eller kanskje ikke. Har jeg øynene igjen, er det nok heller fordi jeg koker. Jeg som aldri blir syk har nemlig feber og vondt i halsen, og det er ikke så gøy. Jeg kom meg gjennom skoledagen, en smule mer fjern enn jeg er til vanlig, men heldigvis ikke like borte som enkelte andre jeg kjenner (i dag har jeg funnet ut at det går an å bli oppgitt over andre enn meg selv). Også håper jeg virkelig formen blir bedre fort! Jeg vil i hvert fall ikke være syk i påska, selv om det frister å tilbringe hele påskeferien på sofaen med masse godteri.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Vilde

  God bedring :)

 • God bedring! :)

  Ble bildene du tok i dag fine eller? :)

 • Kjempefint bilde.

  God bedring, håper du slipper å være syk i påska.

 • Så kjipt at du har blitt syk! Håper du blir bedre til ferien, god bedring :)

 • Donaji

  God bedring, Kristine! :) <3