Follow:
Hverdagen, Musikk

When I’m feeling blue / I close my eyes, think of you

Jepp, nå sitter jeg med øynene igjen og tenker på deg. Eller kanskje ikke. Har jeg øynene igjen, er det nok heller fordi jeg koker. Jeg som aldri blir syk har nemlig feber og vondt i halsen, og det er ikke så gøy. Jeg kom meg gjennom skoledagen, en smule mer fjern enn jeg er til vanlig, men heldigvis ikke like borte som enkelte andre jeg kjenner (i dag har jeg funnet ut at det går an å bli oppgitt over andre enn meg selv). Også håper jeg virkelig formen blir bedre fort! Jeg vil i hvert fall ikke være syk i påska, selv om det frister å tilbringe hele påskeferien på sofaen med masse godteri.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Vilde

  God bedring :)

  March 24, 2010 at 20:15
 • Reply Hilde

  God bedring! :)

  Ble bildene du tok i dag fine eller? :)

  March 24, 2010 at 20:42
 • Reply Liljen

  Kjempefint bilde.

  God bedring, håper du slipper å være syk i påska.

  March 25, 2010 at 01:54
 • Reply Elise

  Så kjipt at du har blitt syk! Håper du blir bedre til ferien, god bedring :)

  March 25, 2010 at 19:28
 • Reply Donaji

  God bedring, Kristine! :) <3

  March 26, 2010 at 22:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.