Follow:
Annet

When it gets dark enough you can see the stars

Siden jeg ikke har tatt noen flere bilder i det siste, måtte jeg lete litt i arkivet mitt etter noe å poste. Jeg skulle ønske jeg hadde noe nytt å ta bilde av, men ettersom kreativiteten min fremdeles er på bunnivå, blir det ikke til at jeg tar særlig mange bilder for tiden. Derfor spør jeg dere: hva skal jeg ta bilde av? Vær så konkrete som dere vil, eller bare gi meg noen stikkord, så skal jeg se hva jeg finner på!

I morra skal jeg i alle fall prøve å få tatt noen bilder så jeg kan vise dere hva jeg har gjort i dag. Jeg er fremdeles ikke sikker på om jeg angrer eller ikke…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Hverdagsbilder. Spontan bilder, snapshots. Det er ofte disse bildene som blir best :)

  September 1, 2010 at 22:14
 • Reply Peers internasjonale teaterensemble

  Vi synes du skal ta flere bilder av Roberta. :)

  Neeidaa!

  (Joda)

  September 2, 2010 at 18:14
 • Reply Bildevilde - Foto og webdesign

  Enig med ida :) For eksepel, ta en tur på en koselig kafe med noen venner, så knipser du i vei. Da blir det ofte kule bilder!

  September 2, 2010 at 19:09
  • Reply Kristine

   Er ikke så mange kafeer å gå på her, men skal prøve å bli flinkere til å ta bilder av slike ting! (Da må jeg vel nesten finne på noe også xP)

   September 3, 2010 at 20:36
 • Reply Mette

  Herregud, så fin stemning det var i bildet! Drømte meg helt bort, jeg. Superfint! :D Fint fokus var det også.

  Hm, bilder… jeg er jo ekstremt glad i portretter, da. Men det jeg gjør når jeg ikke aner hva jeg skal ta bilder av, så tar jeg bilder av det jeg føler for å ta bilder av. En dag kan jeg ha kjempelyst å ta portretter, mens en annen dag har jeg ikke lyst i det hele tatt fordi jeg ikke orker å være avhengig av at modellen gjør som jeg vil, og da er det greit med blomster og slikt. :P

  September 3, 2010 at 23:37
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.